Η γερμανική αστυνομία εκλήθη σε περιστατικό βίας με τραυματισμό δύο ατόμων, από πολίτες που είδαν μπροστά στα μάτια τους να τραυματίζονται δύο Αφρικανοί, έξω από στέκι ακροδεξιών, στην πόλη Ερφούρτη της Γερμανίας, πρωτεύουσα του κρατίδιου της Θουριγγίας
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ένας εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι μετανάστες φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από 12 γερμανούς πολίτες.
Οι δράστες αφέθηκαν την επόμενη ημέρα, δίχως κατηγορίες.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.