Τραμπ: Τον ρώτησαν για την υπόδικη Γκισλέιν Μάξγουελ και εκείνος της έστειλε... ευχές

Τραμπ: Τον ρώτησαν για την υπόδικη Γκισλέιν Μάξγουελ και εκείνος της έστειλε... ευχές

Η 58χρονη, που κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικα κορίτσια για λογαριασμό του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, ήταν παλιά «γειτόνισσα» του Τραμπ

trumper
Με... ευχές απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ερώτηση που αφορούσε την Γκισλέιν Μάξγουελ, την 58χρονη socialite που συνελήφθη πριν μερικές εβδομάδες και κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικα κορίτσια για λογαριασμό του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν.

«Δεν ξέρω. Δεν παρακολουθώ και τόσο στενά την υπόθεση. Της εύχομαι να είναι καλά, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι η Γκλισλέιν θα χρησιμοποιήσει τα βρόμικα μυστικά που φέρεται να γνωρίζει για άλλους ισχυρούς άνδρες για να «την σκαπουλάρει» η ίδια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συμπλήρωσε ότι οι δύο τους έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, μιας και διέμεναν για ένα διάστημα στην ίδια περιοχή, εκείνη του Παλμ Μπιτς.

Αναφορικά με τον πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας, ο Τραμπ σχολίασε ότι δεν γνωρίζει εάν είναι ένοχος για ανάρμοστη συμπεριφορά. «Δεν γνωρίζω καθόλου πώς έχει η κατάσταση με τον πρίγκιπα Άντριου. Απλά δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Η 58χρονη Γκισλέιν Μάξγουελ, που εξακολουθεί να αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον της, αναμένεται να περάσει τους επόμενους μήνες σε κέντρο κράτησης στο Μπρούκλιν, αναμένοντας την δίκη της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν συνελήφθη για sex-trafficking την περασμένη χρονιά, αλλά αυτοκτόνησε μπέσα στο κελί του στο Μανχάταν προτού η υπόθεσή του φτάσει τελικά σε δίκη. Ο Τραμπ είχε πει πέρυσι στους δημοσιογράφους ότι είχε διακόψει τις σχέσεις του με τον Έπσταϊν εδώ και χρόνια, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τον λόγο. «Τον ήξερα όπως και όλοι στο Παλμ Μπιτς. Ήταν μια από τις γνωστές φυσιογνωμίες της περιοχής. Είχαμε μια διαφωνία πριν πολύ καιρό, νομίζω ότι έχουμε να μιλήσουμε 15 χρόνια. Δεν τον συμπαθούσα».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι καταθέσεις Λιότσιου στριμώχνουν τους υπευθύνους για το Μάτι: Του ζήτησαν να κόψει τον χρόνο της φωτιάς

Πού θα πάνε τα 72 δισ. ευρώ: Θέσεις εργασίας, στήριξη επιχειρηματικότητας και φοροελαφρύνσεις στα νοικοκυριά

Αναδρομικά 2013: Πως διορθώνεται η φορολογία για 70.000 συνταξιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης