Η έφηβη κόρη στενής συμβούλου του Τραμπ που τρολάρει τον Αμερικανό πρόεδρο

Η έφηβη κόρη στενής συμβούλου του Τραμπ που τρολάρει τον Αμερικανό πρόεδρο

«Το αφεντικό σου είναι απαράδεκτο», λέει για τον Τραμπ η 15χρονη Κλόντια με την ίδια να γίνεται σταρ στα social media στη μητέρα της Κέλιαν Κόνγουει

claudia
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στην οικογένεια Κόνγουεϊ με την 15χρονη κόρη της στενής συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ να ξεσπαθώνει κατά του Αμερικανού προέδρου φέρνοντας σε δεινή θέση την μητέρα της Κέλιαν Κόνγουεϊ.

Η έφηβη Κλόντια με τα καστανόξανθα μακριά μαλλιά και τα εκφραστικά γαλανά μάτια χρησιμοποιεί τα social media και την πλατφόρμα TitTok για να επιτεθεί κατά του Τραμπ λέγοντας, μεταξύ άλλων, στη μαμά της ότι το αφεντικό της είναι απαράδεκτο.

Την ίδια ώρα, απευθυνόμενη στον πατέρα της, μεγαλοδικηγόρο και πολέμιο του Αμερικανού προέδρου, Τζορτζ Κόνγουεϊ, εξέφρασε την λύπη της «για το γάμο του που απέτυχε».

Η Κλόντια δημοσίευσε ένα κείμενο κατά του Τραμπ και υπέρ του κινήματος «Black Lives Matter» (Η ζωή των μαύρων μετράει) στο Twitter.

«Οι γονείς μου, ιδιαίτερα η μητέρα μου, προσπαθούν να με κάνουν να σιωπήσω διαγράφοντας τα μηνύματά μου στα social media, χαχα», έγραψε η Κλοντια σε tweet την Παρασκευή.

Η Αμερικανίδα έφηβη έδωσε συνεντεύξεις στο «Insider» και την «USA Today» με τη συγκατάθεση του πατέρα της, όμως ο Τζορτζ Κόνγουεϊ προφανώς άλλαξε γνώμη ζητώντας από τα ΜΜΕ να μείνουν μακριά από την κόρη του.

Κλείσιμο
Την Παρασκευή, ο μπαμπάς της Κλόντια, ένας από τους ιδρυτές της ομάδας πολιτικής δράσης κατά του Τραμπ «The Lincoln Project», επιχείρησε να παρέμβει, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι δεν τους έδωσε άδεια να μιλήσουν στην έφηβη.

Η κόρη της Κόνγουει μοιράζεται τις φιλελεύθερες απόψεις της στο TikTok κι έχει χιλιάδες followers.

«Είσαι απλά τρελός που τελικά ακούς τη φωνή μου. Συγγνώμη που ο γάμος σας απέτυχε», έγραψε στο Twitter απευθυνόμενη στο πατέρα της.

Μιλώντας από το κινητό της στην πλατφόρμα TikTok, η Κλόντια αναλύει τα πιστεύω της: «Απλώς δείχνω σε όλους την αλήθεια. Δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω την ελευθερία του λόγου μου».

Τελικά, η Κέλιαν της αρπάζει το κινητό. «Μαμά, τι κάνεις;» την ρωτά. «Είναι δικό μου», απαντά η μαμά Κέλιαν αρπάζοντας το τηλέφωνο από τα χέρια της έφηβης κόρη της, όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Δείτε το βίντεο: 



Τα τελευταία 24ωρα, η 15χρονη αντάρτισσα κόρη της Κέλιαν έχει γίνει σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πηγαίνοντας κόντρα στους γονείς της και επικρίνοντας δριμύτατα τον Αμερικανό πρόεδρο ενώ στηρίζει με θέρμη το μαύρο κίνημα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αγία Σοφία: «Βαθιά ανήσυχη» η Ρωσική Εκκλησία καλεί την Άγκυρα να επιδείξει «σύνεση»

Λιβύη: Βίντεο από την επίθεση στην τουρκική βάση - Με αντίποινα απειλεί η κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

Άνοιξε το Μουσείο του Λούβρου έπειτα από τρεισήμισι μήνες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης