ΟΗΕ: Θα κλείσουν πάνω από 2,5 εκατομμύρια επιχειρήσεις στη Λατινική Αμερική
Αναμένεται πλήγμα στους τομείς του εμπορίου, των ξενοδοχείων και των εστιατορίων
Η κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία αναμένεται να οδηγήσει στο κλείσιμο 2,7 εκατομμυρίων επιχειρήσεων και στην απώλεια 8,5 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας στη Λατινική Αμερική, προειδοποίησε η ECLAC /CEPAL, η Οικονομική Επιτροπή του ΟΗΕ για τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Οι τομείς του εμπορίου, των ξενοδοχείων και των εστιατορίων, που αριθμούν μεγάλο αριθμό μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) θα είναι αυτοί που θα πληγούν περισσότερο από τις συνέπειες της επιδημίας της Covid-19, ανακοίνωσε η Οικονομική Επιτροπή του ΟΗΕ για την περιοχή αυτή σε έκθεσή της.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.