Στα άκρα και στην άκρως επικίνδυνη για ολόκληρο τον πλανήτη τακτική του διχασμού φέρεται διατεθειμένος να οδηγήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει των προδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, στις οποίες, βάσει των δημοσκοπήσεων, ενδέχεται να υποστεί βαριά ήττα από τον Δημοκρατικό διεκδικητή του οβάλ γραφείου, Τζο Μπάιντεν.
Μόλις λίγες ώρες μετά την κηδεία του Τζορτζ Φλόιντ, η δολοφονία του οποίου από αστυνομικό στη Μινεάπολη, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολυήμερων ταραχών σε δεκάδες πόλεις των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί και φτάνει στα άκρα, ανεβάζοντας στο Twitter μία άκρως διχαστική και προσβλητική για τη μνήμη του 46χρονου αφροαμερικανού που πέθανε αναίτια, αλλά και όσων έχουν χάσει τις ζωές τους δίχως λόγο από σφαίρες ή χέρια αστυνομικών, ανάρτηση.
«Οι ριζοσπαστικοί αριστεροί Δημοκρατικοί πρώτα πήγαν να σας πάρουν τα όπλα και μετά προσπαθούν να σας πάρουν την αστυνομία», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, επικροτώνοντας ανοιχτά την οπλοκατοχή και οπλοχρησία, αλλά και τις μεθόδους της αμερικανικής αστυνομίας, παρ' ότι επί της προεδρίας του έχουν καταγραφεί δεκάδες μακελειά ακόμη και σε σχολεία, αλλά και θάνατοι πολιτών από αχρείαστη αστυνομική βία.
The Radical Left Democrats: First they try to take away your guns. Then they try to take away your police!
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή