Υπόθεση Μαντλίν: Στην απομόνωση ο Γερμανός ύποπτος για λόγους ασφαλείας

Υπόθεση Μαντλίν: Στην απομόνωση ο Γερμανός ύποπτος για λόγους ασφαλείας

Συγκλονίζει η μαρτυρία της αδελφής της ερωμένης του βασικού υπόπτου - «Χτυπούσε συνεχώς την αδερφή μου» - Οι γονείς του Μπρίκνερ τον έδωσαν για υιοθεσία αποκαλύπτουν οι γερμανικές αρχές ερευνώντας το παρελθόν του

madlin_paider
«Χτυπούσε συνεχώς και κακοποιούσε σεξουαλικά την αδερφή μου...».

Η οικογένεια της πρώην ερωμένης του βασικού υπόπτου για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν το 2007, Κριστιάν Μπρίκνερ, υποστηρίζει ότι ο Γερμανός παιδεραστής έκανε στην Νακξί Μιφτάρι φρικτά πράγματα.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Γερμανίδας αλβανικής καταγωγής Μιφτάρι, που ήταν έφηβη όταν ξεκίνησε την σχέση της με τον παιδεραστή, μίλησε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» για τον «Γολγοθά» που βίωσε όσο διήρκεσε ο δεσμός τους.

«Οδήγησε την οικογένειά μας στην κόλαση», όπως υποστηρίζει η μεγαλύτερη αδερφή της Μιφτάρι, Αζρά.

«Με την αδερφή μου είχαν σχέση επί 18 μήνες. Ηταν συνεχώς σκληρός μαζί της. Την χτυπούσε, ήταν φρικτό γι΄αυτήν».

Η Αζρά είπε ότι η γερμανική αστυνομία έχει ήδη ανακρίνει την αδερφή της, την 25χρονη σήμερα Νακξί, στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση της υπόθεσης Μαντλίν.

Κλείσιμο
Η Αζρά , μητέρα δύο παιδιών, αποκάλυψε επίσης ότι η αδερφή της αγνόησε τις συμβουλές των συγγενών της να ξεκόψει από τον Γερμανό παιδεραστή.

Στο μεταξύ, μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Κριστιάν Μπρίκνερ είναι βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜαΚάν το 2007 στην Πορτογαλία και ερευνάται η ανάμειξή του και σε άλλα σεξουαλικά εγκλήματα, η διεύθυνση των φυλακών αποφάσισε να μεταφερθεί στην απομόνωση.

«Οι υπεύθυνοι της φυλακής του Κιέλου, όπου κρατείται ο Γερμανός παιδεραστής, φοβούνται μήπως δεχθεί επιθέσεις από συγκρατουμένους του», όπως είπε ο Κλάους Κρίστιαν Κλάουσεν, υπουργός Δικαιοσύνης του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν της Γερμανίας.

«Δεν του επιτρέπεται να βγει από το κελί του, αν δεν συνοδεύεται από φρουρούς ασφαλείας και ποτέ την ίδια ώρα που βγαίνουν άλλοι κρατούμενοι», έσπευσε να επισημάνει ο Γερμανός υπουργός, στη διάρκεια ακρόασης επιτροπής της τοπικής βουλής.

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι που ορίστηκαν για την υπεράσπισή του Μπρίκνερ παραιτήθηκαν από την υπόθεση χωρίς να προβούν σε εξηγήσεις και αντικαταστάθηκαν από άλλους, που έχουν απειλήσει με αγωγές γνωστούς του πελάτη τους, οι οποίοι τον περιέγραψαν ως επιθετικό και ύποπτο.

Με τον Μπρίκνερ να αρνείται επίμονα να μιλήσει για την υπόθεση της Μαντλίν, ούτε και οι νέοι δικηγόροι του κάνουν δηλώσεις:

«Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ δεν κάνει δηλώσεις για την υπόθεση επί του παρόντος και σας ζητούμε να καταλάβετε ότι ως δικηγόροι υπεράσπισής του δεν θα κάνουμε ούτε εμείς», δήλωσε ο Φρίντριχ Φίλσερ στο γερμανικό δίκτυο «NTV».

Με τη γερμανική αστυνομία να ρίχνει φως στο σκοτεινό παρελθόν του Γερμανού παιδεραστή, βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που μαρτυρούν ότι από τα νεανικά του χρόνια ήταν επιρρεπής στο έγκλημα.

Ο Κριστιάν γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια στο Βίρτσμπουργκ της Γερμανίας και οι γονείς του τον έδωσαν για υιοθεσία, ενώ τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε σε ίδρυμα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Main Post».

Από το 1987 έως το 1992 έζησε με τους θετούς γονείς του. «Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει συνολικά τρία αγόρια. Τα έβλεπα από το παράθυρό μου να παίζουν συνέχεια στον κήπο. Η μητέρα ήταν πολύ αυστηρή, συνέχεια έβαζε τις φωνές», δήλωσε μια γειτόνισσα στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung» κάνοντας λόγο για μια «διαλυμένη οικογένεια», όπου το μόνο που ακούγονταν ήταν διαρκώς κραυγές…

Κάποια στιγμή, όπως λέει, οι αρχές πήραν την επιμέλεια των παιδιών από τους θετούς γονείς τους.

Σε ηλικία 17 ετών, ο Μπρίκνερ κακοποίησε σεξουαλικά ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών.

Το 1992 ζούσε σ’ ένα άσυλο ανηλίκων στο Βίρτσμπουργκ και γρήγορα άρχισε να λερώνει το ποινικό του μητρώο. Άλλα παιδιά που ζούσαν στο άσυλο αποκάλυψαν ότι ο Μπρίκνερ ήταν μέλος εκείνη την εποχή μιας συμμορίας νεαρών, που τρομοκρατούσαν την περιοχή καταστρέφοντας μηχανήματα πώλησης τσιγάρων, κλέβοντας εφημερίδες από τα γραμματοκιβώτια, τρόφιμα και πορτοφόλια.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ψάχνουν και το σπίτι της 35χρονης ύποπτης

Ξέσπασε ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα: Θα μηνυθούν όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού εδώ και σχεδόν δύο μήνες εντοπίστηκε στο Πεκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης