Τραμπ υπέρ αστυνομικών για τον τραυματισμό 75χρονου στο Μπάφαλο: «Ίσως ήταν ANTIFA προβοκάτορας»

Τραμπ υπέρ αστυνομικών για τον τραυματισμό 75χρονου στο Μπάφαλο: «Ίσως ήταν ANTIFA προβοκάτορας»

Τι είπε ο Αμερικανός πρόεδρος για το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου με αστυνομικούς να σπρώχνουν 75χρονο στο Μπάφαλο, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

usa_trump
Απίστευτος για άλλη μια φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε σχόλιό του για τον 75χρονο που έσπρωξαν αστυνομικοί έξω από το δημαρχείο του Μπάφαλο, στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη δολοφοφονία του Τζορτ Φλόιντ, με συνέπεια ο ηλικιωμένος να πέσει ανάσκελα στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο Τραμπ, σε tweet που «ανέβασε» την Τρίτη, υπερασπίζεται τους αστυνομικούς για την κίνησή τους κατά του 75χρονου Μάρτιν Γκουτζίνο, λέγοντας  πως ενδέχεται να είναι «προβοκάτορας ANTIFA», ο οποίος «επιχειρούσε να εντοπίσει τις ραδιοσυχνότητες των αστυνομικών για να προκαλέσει μπλακ άουτ στις επικοινωνίες τους»!

Slow motion video of Buffalo Police Shoving 75-year old Martin Gugino to the ground


«Ο διαδηλωτής στο Μπάφαλο που σπρώχτηκε από την αστυνομία μπορεί να είναι ένας ANTIFA προβοκάτορας. Ο 75χρονος Μάρτιν Γκουτζίνο σπρώχτηκε αφού προσπάθησε να σκανάρει τις επικοινωνίες τους ώστε να προκαλέσει μπλακ άουτ» είπε αρχικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

Και συνέχισε, εκφράζοντας την απορία του: «Παρατήρησα ότι έπεσε πιο δυνατά από ότι τον έσπρωξαν. Θα μπορούσε να είναι στημένο;».





Δείτε βίντεο: Τραμπ υπέρ αστυνομικών για τον τραυματισμό 75χρονου στο Μπάφαλο: «Ίσως ήταν ANTIFA προβοκάτορας»
Τραμπ υπέρ αστυνομικών για τον τραυματισμό 75χρονου στο Μπάφαλο: «Ίσως ήταν ANTIFA προβοκάτορας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης