Υπόθεση μικρής Μαντλίν: «Μαύρη στο ξύλο» είχε κάνει την πρώην φιλενάδα του ο Γερμανός παιδεραστής

Υπόθεση μικρής Μαντλίν: «Μαύρη στο ξύλο» είχε κάνει την πρώην φιλενάδα του ο Γερμανός παιδεραστής

Για τις γερμανικές και βρετανικές αρχές η Γερμανίδα αλβανικής καταγωγής ξέρει πολλά για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν - H Interpol εξέδωσε «κόκκινη ειδοποίηση» για τον εντοπισμό της 

madeleine-1
Στην πρώην φιλενάδα του Γερμανού παιδεραστή, Κριστιάν Μπρίκνερ, βασικού υπόπτου στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, εστιάζουν την έρευνά τους οι γερμανικές και βρετανικές αρχές, την οποία μάλιστα είχε κάνει «μαύρη στο ξύλο». Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναρτώντας στην ιστοσελίδα της φωτογραφία της Γερμανίδας αλβανικής καταγωγής Nakscije Miftari, η κοπέλα είχε δεσμό όταν ήταν ανήλικη με τον Γερμανό παιδεραστή. Αφού την έσπασε στο ξύλο, η κοπέλα τον εγκατέλειψε.

madeleine-mesa


Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρώην φιλενάδα του Μπρίκνερ μπορεί να αποκαλύψει πολύτιμες πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν, την οποία οι γερμανικές αρχές θεωρούν νεκρή, σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτουν.

Η Γερμανίδα αλβανικής καταγωγής φέρεται να έχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας. Η Nakscije Miftari ήταν ανήλικη, στην εφηβεία της, όταν είχε σχέση με τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν από το πορτογαλικό θέρετρο το 2007. Πάντως, οικογενειακός φίλος ανέφερε ότι η κοπέλα κρατά χαμηλούς τόνους μετά τις αποκαλύψεις ότι ο πρώην σύντροφός της είναι ύποπτος για αρκετά εγκλήματα.

Οι γερμανικές αρχές εξέδωσαν «κόκκινη ειδοποίηση» μέσω της Ίντερπολ για την άμεση σύλληψη της κοπέλας προκειμένου να την ανακρίνουν.

Κλείσιμο
madeleine-2


Οι βρετανικές και οι γερμανικές αρχές πιστεύουν ότι η Γερμανίδα γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Μπρίκνερ, ιδιαίτερα την εποχή που ζούσε στην Πορτογαλία. Ο Μπρίκνερ φέρεται να αποπλάνησε τη Nakscije αφού εγκαταστάθηκε στο Μπράουνσβάιγκ όπου άνοιξε μαγαζί με γλυκά, σνακ, ποτά και αναψυκτικά. Αργότερα την πήρε μαζί του όταν επέστρεψε στην Πορτογαλία, το 2014, αλλά εκείνη απελάθηκε στη Γερμανία σε λιγότερο από έναν χρόνο, έπειτα από κατηγορίες για εγκληματικότητα. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε και η κοπέλα κατήγγειλε τον Μπρίκνερ στην αστυνομία για βίαιη συμπεριφορά.

«Ήταν έφηβη όταν είχε δεσμό μαζί του, 17 ετών νομίζω. Ήταν πολύ μεγαλύτερος. Ζούσαν μαζί σε ένα διαμέρισμα στο Μπράουνσβαϊγκ, στη γωνία από το κιόσκι που λειτουργούσε. Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Ήταν τρομοκρατημένη από αυτόν. Είναι εντελώς τρελός. Ο Μπρίκνερ την πήρε μαζί του στην Πορτογαλία την άνοιξη του 2014, αλλά την απέλασαν το 2015. Ο Μπρίκνερ επέστρεψε στη Γερμανία λίγους μήνες μετά. Συνέχισαν να συγκατοικούν αλλά μάλωναν και διαφωνούσαν διαρκώς. Τελικά χώρισαν όταν προσπάθησε να τη σκοτώσει. Την έκανε μαύρη στο ξύλο», είπε μία οικογενειακή φίλη.

madeleine-3


Ο Μπρίκνερ εξαφανίστηκε και η κοπέλα επισκέφθηκε ψυχολόγο. «Αφότου ο Γερμανός παιδεραστής έφυγε από το Μπράουνσβαϊγκ προσπάθησε να κρατήσει επαφή μαζί της. Της τηλεφωνούσε και της έλεγε ότι του λείπει και ότι την αγαπούσε. Αλλά πάντα έκανε σαν τρελός λόγω των ναρκωτικών. Όλο έπινε και έπαιρνε ναρκωτικά» πρόσθεσε ο οικογενειακός φίλος. Ο ίδιος είπε ότι η κοπέλα άρχισε να κρατά χαμηλούς τόνους όταν ο Μπρίκνερ θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν.

Φωτογραφίες: Daily Mail


Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκινεί πίνακας Ισπανού ζωγράφου - Παιδιά αποχαιρετούν τους παππούδες τους που «έφυγαν» από κορωνοϊό

Πώς έκλεισε η ιστορική συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας


ΗΠΑ: Αστυνομικοί πλένουν τα πόδια Αφροαμερικανών θρησκευτικών ηγετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης