Αυστραλή ρεπόρτερ δέχτηκε επίθεση on air ενώ κάλυπτε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Λονδίνο

Αυστραλή ρεπόρτερ δέχτηκε επίθεση on air ενώ κάλυπτε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Λονδίνο

Ο καμεραμάν του καναλιού καταδίωξε και ακινητοποίησε τον δράστη που φέρεται να φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» όταν όρμηξε στην 34χρονη - Πληροφορίες ότι είχε πάνω του κατσαβίδι 

epithesi-afstrali
Μία ρεπόρτερ του αυστραλιανού δικτύου 9 News δέχτηκε επίθεση on air ενώ κάλυπτε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του κινήματος Black Lives Matter στο Λονδίνο, οι οποίες διεξάγονται στον απόηχο της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στη Μινεάπολις των ΗΠΑ.


Η σκηνή της επίθεσης δεν καταγράφηκε από την κάμερα του καναλιού, καθώς εκείνη την ώρα προβάλλονταν πλάνα από παλαιότερα επεισόδια. Ωστόσο στο βίντεο η Σόφι Γουόλς ακούγεται να κραυγάζει, ενώ στη συνέχεια εξηγεί εμφανώς ταραγμένη ότι ένας άγνωστος άνδρας «την πλησίασε και την άρπαξε».

Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα, το αυστραλιανό δίκτυο μετέδωσε ότι ο άνδρας που επιτέθηκε στη ρεπόρτερ φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» και έκανε κινήσεις που έμοιαζαν σαν να προσπαθούσε να τη μαχαιρώσει. Μετά την επίθεση, ο καμεραμάν του καναλιού μαζί με περαστικούς καταδίωξαν τον δράστη και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να τον συλλάβει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο επιτιθέμενος κρατούσε στο χέρι ή είχε στην τσέπη του ένα κατσαβίδι.

Σε μήνυμά της στο Twitter μετά το περιστατικό, η Αυστραλή ρεπόρτερ δήλωσε ότι είναι εντάξει αν και ταραγμένη, ενώ ευχαρίστησε και τον καμεραμάν της για την ηρωική του παρέμβαση που οδήγησε στη σύλληψη του άνδρα.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Επέστρεψαν οι πολίτες στα ΜΜΜ: Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 13,94%

Γιατί φέρνουν πίσω ξανά την υδροξυχλωροκίνη;

Σεσημασμένος παιδόφιλος ο Γερμανός που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης