Ισραήλ: «Όχι» στο αίτημα Νετανιάχου να μην παραστεί στην έναρξη της δίκης του
Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να ακούσει αυτοπροσώπως τις κατηγορίες που του αποδίδονται – Είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που δικάζεται για διαφθορά
«Όχι» στο αίτημα του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να μην παραστεί στην έναρξη της δίκης του είπε δικαστήριο του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τους δικαστές, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι παρών στη δικαστική αίθουσα για να ακούσει αυτοπροσώπως τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Υποστήριξε ότι θα ήταν σπατάλη δημοσίου χρήματος
Ο Νετανιάχου είχε ζητήσει από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ να μην παραστεί στην ανάγνωση του κατηγορητηρίουστις 24 Μαΐου, την οποία χαρακτήρισε τυπική διαδικασία.
Μάλιστα, σύμφωνα με το σκεπτικό του, το να φέρει μαζί τους σωματοφύλακές του θα ήταν σπατάλη δημοσίου χρήματος και παραβίαση των κανόνων περί συναθροίσεων, εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
Οι πολιτικοί αντίπαλοί του ωστόσο πιστεύουν ότι στόχος του Νετανιάχου ήταν να αποφύγει την εικόνα του πρώτου εν ενεργεία πρωθυπουργού που διώκεται ποινικά για διαφθορά. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν δωροδοκία, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει διαπράξει οτιδήποτε επιλήψιμο.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.