Κορωνοϊός: Στα χνάρια του... Τραμπ - Χωρίς μάσκα και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Κορωνοϊός: Στα χνάρια του... Τραμπ - Χωρίς μάσκα και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Η ξανθιά εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή της να αφήνει ακάλυπτο το πρόσωπό της σε δημόσιες εμφανίσεις της

kel12
Το κακό παράδειγμα δίνει η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΚένανι καθώς ακολουθεί το παράδειγμα του Αμερικανού προέδρου και δεν φοράει μάσκα στις δημόσιες εμφανίσεις της. Ωστόσο, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή της να αφήνει ακάλυπτο το πρόσωπό της.

Χθες, ανέβηκε στο βήμα για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο αντιπρόεδρός του Μάικ Πενς θα μείνουν για ένα διάστημα μακριά κι αγαπημένοι.

Ο Πενς, όπως είπε η ξανθιά εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, αποφάσισε να κρατήσει απόσταση για λίγες μέρες από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό της εκπροσώπου Τύπου του, Κέιτι Μίλερ.

Press Secretary Kayleigh McEnany Holds a Briefing


Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τραμπ στον «Κήπο των Ρόδων», ούτε σε μια συνάντηση το Σάββατο στον Λευκό Οίκο με αξιωματούχους του αμερικανικού στρατού και της εθνικής ασφάλειας.

Αφότου τελείωσε η ενημέρωση, η Κέιλι, πρώην δημοσιογράφος του CNN, δέχτηκε ερωτήσεις από πρώην συναδέλφους τους που της ζητούσαν να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίου δεν φόρεσε μάσκα.

«Έκανα τεστ χθες και προχθές και τα δύο βγήκαν αρνητικά. Εξάλλου κρατάω μεγάλη απόσταση από το πλησιέστερο άτομο», είπε σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιλι δεν ήταν πάντα τόσο πρόθυμη να υπερασπίζεται και να επαινεί τον Τραμπ. Βασικά, άλλαξε πλεύση, όταν εκείνος έγινε πρόεδρος, το 2015.

Σε μια σειρά τηλεοπτικών της εμφανίσεων, είχε επικρίνει τη ρητορική του Τραμπ για τους μετανάστες και την χαρακτήριζε «ρατσιστική».

Κλείσιμο
Επίσης, τον είχε αποκαλέσει «σόουμαν» και δεν σταματούσε να δηλώνει ότι δεν ήταν σοβαρός υποψήφιος για την προεδρία.

«Δεν θέλω να υποστηρίξω αυτόν τον τύπο», έλεγε εκείνη την εποχή. Τώρα, βέβαια, ως εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, τον υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχία στο Χονγκ Κονγκ για την επανεμφάνιση κρουσμάτων στην κοινότητα

Reuters: Με μάσκες και χωρίς κενές θέσεις τα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη για το μυστηριώδες σύνδρομο που «χτυπά» παιδιά - 100 νοσούν και 5 έχουν πεθάνει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης