ΗΠΑ: Παρουσιαστή του CBS τον πήρε ο ύπνος στον αέρα της εκπομπής του

ΗΠΑ: Παρουσιαστή του CBS τον πήρε ο ύπνος στον αέρα της εκπομπής του

O Τόνι Ντοκουπίλ ισχυρίστηκε ότι απλά διάβαζε το Ipad

cbs
Στην αγκαλιά του Μορφέα αφέθηκε «on air» ο οικοδεσπότης του τηλεοπτικής εκπομπής του CBS «This Morning», Τόνι Ντοκουπίλ, όπως άλλωστε δείχνει και ο φακός.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής, ωστόσο, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι τον πήρε ο ύπνος ενώ η εκπομπή του ήταν σε εξέλιξη προβάλλοντας το επιχείρημα ότι απλά «διάβαζε» κάτι στο iPad που κρατούσε.

Χθες, αφότου η εκπομπή του έκανε διαφημιστικό διάλειμμα, η κάμερα έκανε ζουμ στον τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος είχε κατεβασμένο το κεφάλι και τα μάτια του κοιτούσαν προς το κάτω.

Ο Τόνι Ντοκουπίλ επιμένει ότι δεν τον πήρε ο ύπνος στο πλατό εν ώρα εκπομπής, όμως το τηλεοπτικό κοινό έχει αντίθετη άποψη και δεν πείστηκε από τα λεγόμενά του.

Κλείσιμο
Ο ίδιος πάντως, αφότου τελείωσε η εκπομπή του έγραψε στα social media: «Χα! Αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι μου στέλνουν μηνύματα στο Twitter για τον ύπνο... Διάβαzα το Ipad που είχαν στην αγκαλιά μου και ξαφνικά βγήκα και πάλι στον αέρα!».

Υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να εξηγήσουν τον λόγο για τον οποίο ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής αποκοιμήθηκε ενώ η εκπομπή του μεταδιδόταν ζωντανά επισημαίνοντας ότι ο γιος του, Τέντι, κρατάει ξύπνια την οικογένεια το βράδυ.

Ο Τόνι έγινε πρόσφατα πατέρας για τρίτη φορά καθώς η σύζυγός του, δημοσιογράφος Κέιτ Τουρ, έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς της τον περασμένο μήνα, στις 13 Απριλίου, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 .

«Διαβάζοντας το iPad, ο Tέντι δεν άφησε κανέναν να κοιμηθεί χθες το βράδυ. Χαχαχα!» εγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος του έστειλε το μήνυμα: «Ο απόλυτος υπνάκος, Τόνι;». Ναι, σίγουρα, διάβαζες το Ipad», του γράφει ένας ακόμη χρήστης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Γερμανία επέτρεψαν σε καταδικασμένο κανίβαλο να κάνει βόλτες

Η 23χρονη καλλονή που «νίκησε» τον κορωνοϊό στην Ιταλία μετά από 74 ημέρες

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη για το μυστηριώδες σύνδρομο που «χτυπά» παιδιά - 100 νοσούν και 5 έχουν πεθάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης