Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Νέο μοντέλο υπολογισμού προβλέπει 147.000 θανάτους στις αρχές Αυγούστου

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Νέο μοντέλο υπολογισμού προβλέπει 147.000 θανάτους στις αρχές Αυγούστου

Νέα έκθεση από το University of Washington’s Institute for Health Metrics and Evaluation (IMHE) - Πάνω από 82.000 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ

coronavirus_meleti_usa
Με τους επιβεβαιωμένους θανάτους να ξεπερνούν τους 82.000 και τα αναγνωρισμένα κρούσματα να είναι πάνω από 1,35 εκατ., οι ΗΠΑ είναι μακράν η χώρα που υπέστη το μεγαλύτερο πλήγμα, σε σχέση με όλους τους δείκτες, από την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Η τραγωδία, ωστόσομ δεβ φαίνεται να τελειώνει σύντομα, καθώς νέο μοντέλο υπολογισμό από το University of Washington’s Institute for Health Metrics and Evaluation (IMHE), κάνει λόγο για έως και 147.000 Αμερικανούς νεκρούς έως τις 4 Αυγούστου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί με διάφορους τρόπους να αλλάξει το πεδίο της συζήτησης, στρέφοντας την προσοχή των Αμερικανών στην επανεκκίνηση της οικονομίας και στην αποφυγή του οικονομικού κραχ, το οποίο ενδέχεται να επιφέρει -επίσης- ένα ντόμινο επιπτώσεων σε όλα τα επίπεδα. Ήδη η ανεργία στις ΗΠΑ έχει ανέλθει σε τιμές ρεκόρ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη ακόμη και για 32% ανεργία στη μεγάλη υπερδύναμη του πλανήτη, συνέπεια της πρωτοφανούς κατάστασης και -προφανώς- των άστοχων χειρισμών του Λευκού Οίκου στην κρίση της πανδημίας.

Το Ινστιτούτο της Ουάσινγκτον είναι από εκείνα που αναγνωρίζει και συνεργάζεται ο Λευκός Οίκος και πάνω στα δικά του μοντέλα υπολογισμού γίνονται οι αναφορές των επισήμων, αλλά και του Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδήσεις σήμερα

Αμερικανός παρέστησε τον υπάλληλο αεροδρομίου και πήγε στη Γερμανία για να δει τη… σύντροφό του

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ στηρίζει τον Έλον Μασκ που άνοιξε παράνομα το εργοστάσιό του Tesla

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: «Υπάρχουν 8 εμβόλια σε στάδιο κλινικής δοκιμής» λέει ο Άντονι Φάουτσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης