Κορωνοϊός στις ΗΠΑ - Τραμπ: Μεταβαίνουμε στην υπεροχή

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ - Τραμπ: Μεταβαίνουμε στην υπεροχή

Στις ΗΠΑ τα κρούσματα κορωνοϊού ξεπερνούν το 1,2 εκατομμύρια και οι θάνατοι τις 77.000 

tramp
Το ένα μήνυμα αισιοδοξίας μετά το άλλο στέλνει ο Αμερικανός πρόεδρος παρόλο που τα κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο και οι θάνατοι που καταγράφονται σε ημερήσιο βάση ξεπερνούν τις 2.000.

Σε νέο του tweet ο Ντόναλντ Τραμπ έγραφε με κεφαλαία γράμματα: «Μετάβαση στην υπεροχή».


Κλείσιμο
Λιγό νωρίτερα ο πλανητάρχης ενδύθηκε για άλλη μια φορά τον ρόλο του επιστήμονα υποστηρίζοντας ότι ο κορωνοϊός «θα εξαφανιστεί χωρίς εμβόλιο» παρά τα όσα λένε οι ειδικοί ότι, δηλαδή, ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο ιός είναι μέσω της ανάπτυξης αποτελεσματικού εμβολίου.

«Πιστεύω για τα εμβόλια ό,τι πιστεύω για τα τεστ: Αυτό θα εξαφανιστεί χωρίς εμβόλιο. Θα εξαφανιστεί και δεν θα το ξαναδούμε πιθανότατα μετά από μια χρονική περίοδο» ήταν η χαρακτηριστική αττάκα του προέδρου των ΗΠΑ.

Ωστόσο επισήμανε ότι θα υπάρξουν «αναζωπυρώσεις» μια εκ των οποίων θα συμβεί το προσεχές φθινόπωρο αλλά ότι θα υποχωρήσουν τελικά.

«Υπήρξαν ορισμένοι ιοί ή γρίπες που ήρθαν και έφυγαν και ποτέ δεν βρήκαν εμβόλιο. Και εξαφανίστηκαν. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά. Πέθαναν όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα» επέμεινε ο Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης