ΗΠΑ: Η Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Μπάιντεν για την προεδρία

ΗΠΑ: Η Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Μπάιντεν για την προεδρία

Η επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων τόνισε ότι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών μπορεί να βγάλει τη ώρα από την κρίση του κορωνοϊού – «Είναι ηγέτης που προσωποποιεί την ελπίδα και το θάρρος, τις αξίες, την αυθεντικότητα και την ακεραιότητα» 

pelosi_biden
Τη στήριξή της στον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν έδωσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

«Είμαι περήφανη που στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν για πρόεδρο: ένας ηγέτης που προσωποποιεί την ελπίδα και το θάρρος, τις αξίες, την αυθεντικότητα και την ακεραιότητα» είπε η Νάνσι Πελόζι σε βίντεο που δημοσιοποίησε.

Σύμφωνα με την Πελόζι, ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να καθοδηγήσει τη χώρα να ξεπεράσει την κρίση του κορωνοϊού. «Καθώς αντιμετωπίζουμε τον κορωνοϊό, ο Τζο ήταν μια φωνή λογικής και αντοχής, με ένα ξεκάθαρο δρόμο για να μας οδηγήσει έξω από την κρίση» είπε σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμπειρία του Μπάιντεν, που βοήθησε να περάσει η μεταρρύθμιση για την Υγεία και στην εφαρμογή του νόμου Ανάκαμψης του 2009.

Speaker Nancy Pelosi Endorses Joe Biden For President | Joe Biden For President



Κλείσιμο
Τις προηγούμενες ημέρες, στήριξη στον υποψήφιο των Δημοκρατικών παρείχε ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο πρώην αντιπρόεδρος Αλ Γκορ, ο Μπέρνι Σάντερς και η Ελίζαμπεθ Γουόρεν.

Ειδήσεις σήμερα:

Επαινεί την Μέρκελ ο Μπιλ Γκέιτς: «Ηγετική φυσιογνωμία» – Κριτική στον Τράμπ

Στο υψηλότερο επίπεδο από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως

Στο δρόμο για την έξοδο από την κυβέρνηση Τραμπ ο υπουργός Υγείας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης