Κορωνοϊός - Παναμάς: Στους 165 οι νεκροί, σχεδόν 6.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα
Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο στον Παναμά
Έξι ασθενείς υπέκυψαν στον Παναμάτο προηγούμενο 24ωρο στην COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορωνοϊός, με το σύνολο των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας να ανέρχεται σε 165, ενημέρωσε χθες Κυριακή η Λούρδες Μορένο, διευθύντρια του τμήματος επιδημιολογίας του υπουργείου Υγείας της χώρας της κεντρικής Αμερικής.
Ταυτόχρονα εντοπίστηκαν 241 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο να αυξάνεται έτσι σε 5.779, δήλωσε η ίδια.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).