Με φοβίζει η μοναξιά

kontasoy-pic

Σε όλους τους ανθρώπους και μόνο η ιδέα της μοναξιάς μπορεί να ξυπνήσει μέσα τους μια πληθώρα δυσάρεστων συναισθημάτων

Όταν μένετε μόνοι, τι σκέψεις περνάνε απ’ το μυαλό σας; Σε όλους τους ανθρώπους και μόνο η ιδέα της μοναξιάς μπορεί να ξυπνήσει μέσα τους μια πληθώρα δυσάρεστων συναισθημάτων. Ίσως αυτό που μας φοβίζει τελικά να είναι η πλήξη, η απομόνωση ή απλώς το γεγονός ότι αναγκαστικά θα έρθουμε αντιμέτωποι με επίπονες σκέψεις και δυσάρεστα συναισθήματα που μας ταλαιπωρούν και απ’ τα οποία θέλουμε να κρατήσουμε μια απόσταση.

Όπως και να χει, η ανάγκη για σύνδεση και αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους βρίσκεται στο επίκεντρο των βασικών μας συναισθηματικών αναγκών ενώ από εξελικτική πλευρά η μοναξιά αποτελεί μια πολύπλοκη συναισθηματική κατάσταση στη βάση της οποίας εδράζεται το ένστικτο για επιβίωση.


Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πλανήτης γη sos

Εμένα πάντως ένας άνθρωπος μου φτάνει. Δε θέλω παραπάνω. Σε γενικές γραμμές τους ανθρώπους δε τους γουστάρω. Τους θεωρώ (στη πλειοψηφία τους) άχρηστους και ηλιθιους. Εκτιμώ τους καλλιτέχνες, με "Κ" κεφαλαίο τους επιστήμονες, με "Ε" κεφαλαίο, και όσους προσφέρουν πραγματικά στη κοινωνία. Όλοι οι υπόλοιποι μόνο για πειραματόζωα. (όχι ότι δε συμβαίνει....)

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Αυτά τραβάς άμα ψηφίζεις Σύριζα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης