Σύλλογος «Ιωνάς- Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ»: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σύλλογος «Ιωνάς- Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ»: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Βραβεύτηκαν αθλητές του που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν το 2018

ionas_pit
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος «Ιωνάς- Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ» και βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν το 2018.

Ο Σύλλογος τίμησε τους χορηγούς και υποστηρικτές του για την στήριξη και εμπιστοσύνη τους, προσφέροντας τους αναμνηστικές πλακέτες. Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Odeon Star city στο Μαρούσι, παίχτηκε η παράσταση – μουσικό παραμύθι «Βρεκεκέξ» του Αλέξανδρου Αργύρη, η οποία συγκίνησε μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους αθλητές να ερμηνεύουν το τραγούδι του Συλλόγου σε μουσική και στίχους του Αλέξανδρου Αργύρη συνοδευόμενοι από τους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Αγγελική Καραγεώργου, υπεύθυνη του τμήματος υδροθεραπείας και ο Γιώργος Γκούντας, υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος, ενώ οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι: Μαριτίνα Μπαραδάκη, κολύμβηση Στέλλα Διακάτου, κολύμβηση, Ελένη Μίαρη, κολύμβηση, Παναγιώτα Μανιατάκου, κολύμβηση – στίβος, Νικολέτα Μπακοπάνου, κολύμβηση - στίβος – τρίαθλο, Χρήστος Κορομηλάς, κολύμβηση-κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης OceanmanDubai -
Τρίαθλο, Αντώνης Παππάς, κολύμβηση- ποδηλασία-στίβος, Δημήτρης Τσεβάς, κολύμβηση – ποδηλασία, Θανάσης Αγγελόπουλος, κολύμβηση – στίβος, Αλέξης Κούτσελος, κολύμβηση Χρήστος Ζώτος, στίβος - Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, ΑλφιάΧουσαϊνοβα, συνοδός της Νικολέτας Μπακοπάνου, Γιώργος Παρτσινέβελος, συνοδός του Χρήστου Ζώτου.

Επιλπέον ο Σύλλογος, θέλοντας να αναδείξει την προσπάθεια όλων των αθλητών του βράβευσε και τους αθλητές, Ελευθερία Μπαλού, κολύμβηση, Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο, κολύμβηση, Γιώργο Μπράμο, κολύμβηση Αποστόλη Μπουρλή, στίβος – ποδηλασία για τη συμμετοχή τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι χορηγών του Συλλόγου οι οποίοι παρέδωσαν τα βραβεία στους αθλητές, ενώ, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Αποστόλης Χρήστου παγκόσμιος πρωταθλητής, κολύμβησης εφήβων και κάτοχος χάλκινου μεταλλίου στα 100μ ύπτιο ανδρών, ο οποίος, παρέδωσε το βραβείο στον Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο.

ionas1
ionas
ionas2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης