Σπάνια περίπτωση κύησης: Τρίδυμη περιμένει... τρίδυμα!

preg

Πρόκειται για μία περίπτωση που συμβαίνει μία φορά στις έξι εκατομμύρια

Τριπλή είναι η χαρά της Γιούντιτ Μίντα,της 31χρονης από τη Βουδαπέστη με τα καταγάλανα μάτια και τη φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία μωράκια.  Μάλιστα τους έχει ήδη έτοιμα τα ονόματα: Χένρικ, Φιλίπ και Αμέλια.

Η Γιούντιτ γεννήθηκε στη Βουδαπέστη το 1987. Κι αυτή είναι τρίδυμη. Γεννήθηκε με διαφορά δευτερολέπτων από την Τσίλβια και τη Σοφία.

Με τους γονείς και τις αδερφές της μετακόμισαν στο Τρόντχάιμ της Νορβηγίας.

Πριν από δέκα χρόνια η Γιούντιτ γνώρισε για πρώτη φορά τη μητρότητα αποκτώντας έναν υπέροχο γιο. Και πέρυσι έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

«Σύμφωνα με τον γιατρό μου, οι πιθανότητες για μία τρίδυμη να γεννήσει τρίδυμα είναι μία στα έξι εκατομμύρια», λέει η ίδια στο νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο «TV2».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ZARA-HOME_AT-HOME-WITH_MIMI-THORISSON_AW19-_19_

Μια συνηθισμένη καριερίστα εγκατέλειψε τη ζωή στις μεγαλουπόλεις για την εξοχή και έγινε παγκοσμίως διάσημη αφιερώνοντας τον χρόνο της αποκλειστικά σε αυτά που αγαπάει περισσότερο: στην οικογένεια και το φαγητό

interclinic_HHG_logotypa_2

Το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και η «CRETA INTERCLINIC Α.Ε.» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης της Creta InterClinic στον Όμιλο Hellenic Healthcare. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει την Creta InterClinic μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

gala0

Το ετήσιο Gala του Hellenic Initiative γίνεται με στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση και τη βράβευση οργανισμών που υποστηρίζουν τη βιώσιμη μακροχρόνια εξέλιξη και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας