Ποιοτική φροντίδα ηλικιωμένων σημαίνει διασφαλίζω μία συνολικά ευχάριστη διαβίωση. Το έχουν ανάγκη!

sani_ygeia_arthro

Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου ανθρώπου δεν αφορά μόνο στην καθαριότητα και στη σίτισή του. Περιλαμβάνει και τον χρόνο που περνάτε μαζί του, ως φροντιστής. Δημιουργήστε μία συνολικά πιο ευχάριστη καθημερινότητα για τον άνθρωπό σας!

• Κάθε μέρα προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για συζήτηση, ψυχαγωγία ή απλά ξεκούραση.

• Βεβαιωθείτε ότι κάθε μέρα θα περιλαμβάνει ορισμένες δραστηριότητες που θα ικανοποιήσουν και τους δύο ανάλογα πάντα και με την κατάσταση του προσώπου που βρίσκεται υπό τη φροντίδα σας.

• Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία.

• Να αναγνώσετε ένα βιβλίο.

• Να επιλύσετε σταυρόλεξα ή ακόμα να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

• Και αν η παρούσα κατάσταση του ασθενούς το επιτρέπει, να κάνετε μια βόλτα.

Τέτοιου είδους δραστηριότητες θα ενεργοποιήσουν το ενδιαφέρον του ασθενή και θα βοηθήσουν εσάς να μεταφράζετε την προσφορά σας σε κάτι ευχάριστο και για εσάς και για τον δικό σας άνθρωπο, που φροντίζετε.
Παράλληλα, ενθαρρύνετε τον ίδιο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, εφ’ όσον η κατάστασή του το επιτρέπει.

Αν το άτομο που φροντίζετε αυτοεξυπηρετείται, οργανώστε τον χώρο του σπιτιού με τέτοιο τρόπο, ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στην τουαλέτα.

Σε αντίθετη περίπτωση όπου το πρόσωπο αυτό είναι κλινήρης, βεβαιωθείτε ότι έχετε εύκολη πρόσβαση στο κρεβάτι.

Χρησιμοποιήστε μαλακά κλινοσκεπάσματα και προτιμάτε για το ντύσιμο του ατόμου που περιποιείστε ρούχα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά – που θα αποτρέψουν τον ερεθισμό του δέρματός του. Ο ρουχισμός δεν πρέπει να δημιουργεί υπερθέρμανση σώματος, έτσι ώστε το άτομο να ιδρώνει λιγότερο, αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει.
Advertorial_SANI_Bedpads_660x465-01


Χρησιμοποιήστε ειδικά καλλυντικά για τη φροντίδα του δέρματος και προϊόντα υγιεινής με sensitive σχεδιασμό.

Προτιμήστε προϊόντα υγιεινής μιας χρήσης όπως γάντια - υποσέντονα - σαλιάρες. Είναι πρακτικά και μπορείτε απλά μετά τη χρήση να τα πετάτε.

Βεβαιωθείτε ειδικά για τα άτομα που πάσχουν από ακράτεια ούρων ότι αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα ακράτειας που θα τους χαρίσουν την ασφάλεια, τη φιλικότητα στο δέρμα, αλλά και τη διακριτικότητα που χρειάζονται. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ένα άβολο συναίσθημα, που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Χρησιμοποιήστε τα υποσέντονα Sani Sensitive με XL απορροφητική επιφάνεια για XL προστασία από διαρροές. Η Νο1** μάρκα υποσέντονων για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικών παθήσεων ή όπου αλλού υπάρχει ανάγκη για προστασία από διαρροές. Χάρη στην έως και 27%* μεγαλύτερη απορροφητική τους επιφάνεια σε σχέση με άλλα υποσέντονα, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία από τυχόν διαρροές. Τοποθετούνται εύκολα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο αυτοκίνητο. Κυκλοφορούν σε πρακτική compact συσκευασία και είναι διαθέσιμα σε 2 τύπους, με και χωρίς άρωμα.

Γραμμή χωρίς χρέωση Sani 800-11-22000
https://www.sanisensitive.gr/


*Σύγκριση συνολικού πλάτους του απορροφητικού πυρήνα
**Στοιχεία IRI: Total Greece, Supermarkets, Volume market shares, 2015-2016-2017-YTD 30.9.18

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

red-wine-pic

Βοηθά στο αδυνάτισμα, αποφάνθηκαν οι ειδικοί που απέδειξαν πως τα οφέλη που προσφέρονται στον ανθρώπινο οργανισμό από την ρεσβερατρόλη, μία χημική σύνθεση που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί, ισοδυναμούν με εκείνα που μπορεί να επιτύχει αθλούμενος επί μία ώρα

7