Μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Ψηφιακή Μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην ειδική τιμή των €45

Ντυναν-φωτο-εισοδος
Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος σε δράσεις για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού -την συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με 1,3 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις οποίες το 27,3% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως.   

Συμμετέχοντας στις ευρύτερες δράσεις, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει έως το τέλος Οκτωβρίου τις παρακάτω εξετάσεις προληπτικού ελέγχου:

Ψηφιακή Μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην ειδική τιμή των €45.

Προαιρετικά, κατόπιν ραντεβού, δωρεάν κλινικός έλεγχος (ψηλάφηση) από το ιατρικό επιτελείο του νοσηλευτικού κέντρου.

Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/03/2019.

Επισημαίνεται ότι στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center λειτουργεί ο πλέον σύγχρονος Ψηφιακός Μαστογράφος στη χώρα μας, με πιστοποίηση από την EUREF (European Reference Organization).

Κλείσιμο
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-17:00) για να κλείσουν το ραντεβού τους ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση callcenterop@dunant.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης