Χάνεις βάρος; Μη χάνεις και χρόνο!

Χάνεις βάρος; Μη χάνεις και χρόνο!

Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου της κατάστασης θρέψης σε άτομα με δυσθρεψία από την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία

hands1

Sponsored Content

Με βασικό μήνυμα «ΧΑΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ; ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!» το Fortimel της NUTRICIA επικροτεί την πρωτοβουλία της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας να προσφέρει δωρεάν έλεγχο της κατάστασης θρέψης των ατόμων Τρίτης Ηλικίας από εξειδικευμένους Επαγγελματίες Υγείας.

Το Fortimel της NUTRICIA εδώ και ένα χρόνο παροτρύνει το κοινό να «ΔΩΣΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ» μέσα στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης που σκοπό έχει την εκπαίδευση του κόσμου για την αναγνώριση και την αντιμετώπιση της δυσθρεψίας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η NUTRICIA έλαβε δεκάδες μηνύματα από άτομα που παρουσίαζαν συμπτώματα δυσθρεψίας και ζητούσαν σχετική ενημέρωση και καθοδήγηση.

story_watch


Σε περίπτωση που κάποιος αναγνωρίσει στον ίδιο ή σε αγαπημένο του πρόσωπο πιθανές ενδείξεις δυσθρεψίας, όπως π.χ. ξαφνική απώλεια βάρους, αδυναμία στην κίνηση, εξάντληση, ή απώλεια όρεξης θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν Επαγγελματία Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία (Ε.Γ.Γ.Ε.), προσφέρει α) τη δυνατότητα προγραμματισμού δωρεάν ελέγχου της κατάστασης θρέψης των ατόμων Τρίτης Ηλικίας από εξειδικευμένους Επαγγελματίες Υγείας και β) την παροχή συμβουλών για τη βελτίωση των πιθανών διαταραχών της θρέψης. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας

Κλείσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα «ΧΑΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ; ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της καμπάνιας “ΔΩΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ”, όπου μπορούν να κλείσουν και ραντεβού με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία (Ε.Γ.Γ.Ε.).

Η δυσθρεψία παρουσιάζεται όταν ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερα θρεπτικά συστατικά από αυτά που τελικά λαμβάνει μέσω της καθημερινής διατροφής και παρ' όλο που αφορά 1 στους 3 άνω των 65 ετών, τα συμπτώματά της συνήθως περνάνε απαρατήρητα. Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, αδυναμία, μειωμένη όρεξη για φαγητό ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει στον εαυτό του ή σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Μέσα από την ιστοσελίδα dosevaros.gr το κοινό μπορεί να ενημερωθεί εκτενώς για το ζήτημα της δυσθρεψίας.

Η NUTRICIA πιστεύει στη δύναμη της διατροφής και ότι μέσω αυτής μπορεί να επιτευχθεί θετική αλλαγή στην υγεία του ανθρώπου. Από το 1896 έχει υπάρξει πρωτοπόρος στις διατροφικές ανακαλύψεις, μέσα από ενδελεχή έρευνα και επιστημονικά τεκμήρια πάνω στις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, συνεισφέροντας στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Η Nutricia διαθέτει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων θρεπτικών σκευασμάτων για τη διατροφική διαχείριση της δυσθρεψίας. Τα προϊόντα NUTRICIA Fortimel βοηθούν στην αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης και ενέργειας και είναι εμπλουτισμένα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι Τρόφιμα για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς και χορηγούνται υπό την επίβλεψη ενός Επαγγελματίας Υγείας.

Η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία αποτελεί μη κερδοσκοπικό Επιστημονικό Σωματείο με σκοπό τη συμβολή στη μελέτη και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του γήρατος, τη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα, την πρόληψη του πρόωρου βιολογικού γήρατος, την προώθηση της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης στα προβλήματα αυτά και την ανάπτυξη και προαγωγή υπηρεσιών και μέτρων για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ζωής στους ηλικιωμένους. Η Ε.Γ.Γ.Ε. έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τη διατροφή των ηλικιωμένων, τις διαταραχές της θρέψης (δυσθρεψία, σαρκοπενία) και την προαγωγή της έρευνας και εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας και του ευρέως κοινού πάνω στις διατροφικές αυτές διαταραχές, την ενημέρωση και την αντιμετώπισή τους.

num
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης