Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενημερωτική εκδήλωση για την πάθηση στο Ινστιτούτο Παστέρ

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενημερωτική εκδήλωση για την πάθηση στο Ινστιτούτο Παστέρ

Στόχος η ευαισθητοποίηση και η έγκυρη ενημέρωση των ασθενών και των φροντιστών τους - Θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου

190523163421_pollapli_Sklirinsi
Ενημερωτική εκδήλωση για την σκλήρυνση κατά πλάκας διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Παστέρ τη Δευτέρα 11 Απριλίου, 18.00-20.00.

Σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης, με τη συνεργασία του Ομίλου Ευρωκλινική, είναι η ευαισθητοποίηση και η έγκυρη ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και των οικείων τους για τη συγκεκριμένη νόσο.

Καταξιωμένοι επιστήμονες της Ευρωκλινικής Αθηνών και του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» θα παρουσιάσουν τα τελευταία ελληνικά και διεθνή δεδομένα για το στίγμα των ασθενών και τους παράγοντες επιβάρυνσης των φροντιστών τους, καθώς και για τις δυνατότητες βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους. Τις ομιλίες θα σχολιάζει η Eπίκουρη Kαθηγήτρια Nευρολογίας στο ΕΚΠΑ A΄ Nευρολογική Kλινική, Aιγινήτειο Nοσοκομείο, κυρία Μαρία Αναγνωστούλη.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό, θα αφορά περιορισμένο αριθμό ατόμων και θα πραγματοποιηθεί με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον COVID-19. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν κάνουν προκράτηση της συμμετοχής τους επικοινωνώντας στο 2106416139 (Δευτ-Παρ, 09:00-17:00) ή στο mkt@euroclinic.gr, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ειδήσεις σήμερα

«Η συμβίωση με τον ιό δεν θα είναι εύκολη», λέει ο Πρασσάς - Τι θα γίνει με την 4η δόση

Έφτασε στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου - Γιατί είναι «κόκκινο πανί» στις φυλακές, θα προαυλίζεται μόνη

Η «μουντή» καλημέρα στο συγκλονιστικό σκίτσο του Αρκά για τις φρικαλεότητες στη Μπούτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης