Ανακαλύπτουμε τη γη της αυθεντικότητας

Ανακαλύπτουμε τη γη της αυθεντικότητας

Eίναι ένα κύμα των καιρών και μια βαθιά προσωπική μας ανάγκη να ανακαλύπτουμε νέους τόπους που μάς εμπνέουν να ταξιδέψουμε ή να βιώσουμε με κάποιον τρόπο την κουλτούρα τους.

αμφι
Η γαστρονομική μας παράδοση παραμένει η πύλη μέσα από την οποία ερχόμαστε σε επαφή με τέτοιους δικούς μας τόπους. Ενα από αυτά τα μέρη που μέχρι τώρα δεν είχαν ξεδιπλώσει τις γαστρονομικές αρετές τους είναι η Αιτωλοακαρνανία.

Ετσι, το σποτ με τον Σάκη Ρουβά να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια των προϊόντων Αμφιλοχίας Γη έφερε στο προσκήνιο ένα κρυμμένο μυστικό: Εναν τόπο που περιέχει έναν δικό του τρόπο, μια δική του μέθοδο στο να παράγει εξαιρετικά προϊόντα που βασίζονται σε εκλεκτές και αυθεντικές πρώτες ύλες.

PHOTO_3


Μια περιοχή με σπάνιο terroir, πλούσια χλωρίδα και επαφή τόσο με τo βουνό όσο και τη θάλασσα.

Με μια κτηνοτροφική παράδοση που βασίζεται από γενιά σε γενιά στην γνώση και το μεράκι των ανθρώπων για τα τυροκομικά προϊόντα που αποτελούν τα βασικά συστατικά για την μαγειρική κουλτούρα της Αιτωλοακαρνανίας.

Κλείσιμο
Τα προϊόντα Αμφιλοχίας Γη είναι μια αντίληψη για τη ζωή, την ελευθερία, τη βιωσιμότητα, την αυθεντικότητα.

Είναι μια ανακάλυψη της εποχής μας που έχει ανάγκη από εμπνευσμένες ιδέες που έχουν ρίζες στην αληθινή ουσία των πραγμάτων.

Στο διαφημιστικό σποτ των προϊόντων Αμφιλοχίας Γη, ο Σάκης Ρουβάς αφηγείται τις σκέψεις του ενώ οδηγεί με κατεύθυνση την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας που λαχταρά να συναντήσει, αλλά κυρίως να ανακαλύψει έναν τόπο με τόσο βαθιά παράδοση στην κτηνοτροφία.

Ο συνδυασμός αυτής της παράδοσης με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας Αμφιλοχίας Γη δημιουργεί μια εικόνα που ενώνει την Φύση με τις πιο αυστηρές και πιστοποιημένες τεχνολογικές μεθόδους, οι οποίες δημιουργούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Αμφιλοχίας Γη: Το πρώτο τηλεοπτικό με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά!


Τα παραδοσιακά προϊόντα της Αμφιλοχίας Γη διατίθενται αποκλειστικά στο δίκτυο της ΑΒ Βασιλόπουλος και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν στα ψυγεία και στους πάγκους κοπής των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα. Ετσι, δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα σε ένα πραγματικά πολύ ευρύ κοινό να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής.

Τα πέντε εξαιρετικά τυριά Αμφιλοχίας Γη έχουν το καθένα τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα:
• Φέτα: Φρέσκο μαλακό τυρί, με κοκκώδη έως κρεμώδη επιφάνεια, ξινή ή υπόξινη ευχάριστη πλούσια γεύση και χαμηλά λιπαρά. Έχει ιδιαίτερη απαλή επίγευση που οφείλεται στο αιγοπρόβειο γάλα.
• Γραβιέρα: Είναι σκληρό τυρί, υποκίτρινο, με σκληρή επιδερμίδα, με ευχάριστη γεύση και πλούσιο άρωμα. Η γραβιέρα παρασκευάζεται αποκλειστικά με αιγοπρόβειο γάλα.
• Τσαλαφούτι: Μαλακό τυρί, με κρεμώδη επιφάνεια, με υπόξινη γεύση και χαμηλά λιπαρά. Έχει ιδιαίτερη απαλή επίγευση που οφείλεται στο αιγοπρόβειο και κατσικίσιο γάλα.
• Πεκορίνο: Σκληρό τυρί, υπόλευκο έως υποκίτρινο, με σκληρή επιδερμίδα και συμπαγή δομή. Έχει πικάντικη και δριμεία γεύση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό άρωμα και παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα.
• Κεφαλογραβιέρα: Σκληρό τυρί, υποκίτρινο, με λεπτή επιδερμίδα και συμπαγή δομή. Έχει ευχάριστη υφάλμυρη γεύση με έντονο άρωμα και παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα.

PHOTO_2_2



*H εταιρία Αμφιλοχίας Γη ιδρύθηκε το 2008 με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου», που λειτουργεί από το 1930 και σήμερα αποτελεί τον κύριο μέτοχο της εταιρείας. Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων έχει τις βάσεις της σε όσους κατοικούν στην περιοχή της Αμφιλοχίας και ασχολούνται με τον κλάδο της τυροκομίας ευρύτερα: τους ανθρώπους που καλλιεργούν τη γη, τους ανθρώπους που εκτρέφουν τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται ως τυροκόμοι και τεχνικοί τροφίμων στο εργοστάσιο της.
Τα προϊόντα Aμφιλοχίας Γη είναι μια ιστορία που περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που συγκινούν τους καιρούς μας και έχουν ρίζες στην παράδοση και τη γνώση των ανθρώπων.

LOGO_ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ_ΓΗ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης