To efood στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και προσφέρει πασχαλινά γεύματα

To efood στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και προσφέρει πασχαλινά γεύματα

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας έως και τις 2 Μαΐου συνεισφέρουμε στην προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες γευμάτων χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

efood
Φέτος το Πάσχα, το efood στέκεται στο πλευρό της Ένωσης “Μαζί Για το Παιδί” και συμβάλει στο έργο της προσφέροντας πασχαλινά γεύματα σε παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα καλεί τους χρήστες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα σίτισης “Προσφέρω Γεύματα” και με μια απλή κίνηση, να προσφέρουν έμπρακτη βοήθεια σε οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο της φτώχειας.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις.Κάνε τη δωρεά σου επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείς να δωρίσεις κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέχρι τις 2 Μαΐου. Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις αρωγός της προσπάθειας στο video που ακολουθεί.

Μαζί προσφέρουμε πασχαλινά γεύματα #LoveDelivered


Κάθε δωρεά σου είναι βοήθεια για όλους! #LoveDelivered

Κλείσιμο
Σχετικά με το Love Delivered:
Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood:
Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης