Ο «θρίαμβος» του brunch στο Mercato του Four Seasons Astir Palace

Ο «θρίαμβος» του brunch στο Mercato του Four Seasons Astir Palace

Η απόλυτη εμπειρία γευστικής απόλαυσης στη μαγευτική αθηναική ριβιέρα

brunch
Τον περασμένο Μάρτιο ο Αστέρας Βουλιαγμένης έλαμψε ξανά με την άφιξη του Four Seasons. Η εμβληματική ξενοδοχειακή υποδομή άνοιξε τις πύλες της στην αθηναϊκή ριβιέρα και έκανε όλη την αγορά, τους επισκέπτες από το εξωτερικό και φυσικά τους Αθηναίους να μιλούν για τη νέα εποχή σε μια από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες της Μεσογείου.

Λίγους μήνες αργότερα, το πρώτο «ελληνικό» Four Seasons στρέφει και πάλι τα φώτα πάνω του, «προκαλώντας» όλους όσοι εκτιμούν την εμπειρία μιας αυθεντικής γαστρονομικής απόλαυσης. Η τέχνη της φιλοξενίας, άλλωστε, δεν μπορεί να εκφραστεί στην ολότητά της χωρίς τον συνδυασμό της τέχνης της γαστρονομίας. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στη νότια παραλιακή ζώνη της Αθήνας, γοητεύοντας νέους και μεγαλύτερους ανθρώπους.

Θα ανεβείτε στον 5ο όροφο του Nafsika στο Mercato και ο κόσμος της μεσογειακής (και όχι μόνο) ευζωίας ανοίγεται μπροστά σας. Η ατμόσφαιρα δονείται από θετική διάθεση, χαμόγελα, και φρέσκες πρώτες ύλες της φύσης που επεξεργάζονται με σεβασμό και καταλήγουν στα πιάτα σας, σε δημιουργικές προτάσεις. Στο φόντο το φυσικό κάλλος και το αστείρευτο μπλε της χώρας μας.

Η φιλοσοφία του Mercato ξεδιπλώνεται σε τρεις υπέροχους χώρους, το κεντρικό εστιατόριο, την αγορά, τη spritzeria και τη βεράντα με την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα. Η smart casual ατμόσφαιρα, οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και η δημιουργική ποικιλία προμηνύουν τα καλύτερα brunch sessions της πόλης, κάθε Κυριακή από τις 17 Νοεμβρίου.

Το Mercato του Nafsika στο Four Seasons Astir Palace Athens συνδυάζει το παλιό με το νέο, την προσεγμένη αισθητική με τη μοναδική θέα στον Σαρωνικό, και την παραδοσιακή ιταλική γαστρονομία με την urban κουλτούρα του brunch.

Artisanal προϊόντα, προσεκτικά διαλεγμένα με βάση την αγνή πρώτη ύλη από τον Chef Roberto, συνθέτουν ένα εκλεκτό μενού που κινείται σε πολλά επίπεδα, ικανό να μαγνητίσει τις αισθήσεις και να ικανοποιήσει το γούστο των πλέον απαιτητικών.

Κλείσιμο
Μία μεγάλη ποικιλία ντελικατέσεν τυριών και αλλαντικών, μαζί με φρέσκες σαλάτες και ψαρικά από τον μπουφέ, "δένει" αρμονικά με παραδοσιακές γεύσεις κλασικού brunch όπως είναι το Beef Burger και τα “Mercato” Eggs Benedict, αλλά και με γεύσεις άλλου ύφους, όπως το Grilled Seabass Fillet και το Ferroni Vialone Nano Risotto με κολοκύθα και πανσέτα.

Τα νόστιμα ορεκτικά, τα συναρπαστικά cocktails και ένας εντυπωσιακός κατάλογος επιδορπίων με περισσότερες από δέκα επιλογές που περιλαμβάνουν την “εκρηκτική” Triple Chocolate Mousse και το “πειραγμένο” Mercato Tiramisu, συμπληρώνουν το πληθωρικό brunch με τον ιδανικό τρόπο.

Η αίσθηση του αυθεντικού Brunch «σερβίρεται» κάθε Κυριακή 12:30-16:30.

brunch1
brunch2
brunch3
brunch4
brunch6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης