Το protothema.gr και η Trésor Hotels & Resorts σας χαρίζουν πολυτελή διαμονή σε κορυφαία ελληνικά boutique ξενοδοχεία

Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, το protothema.gr και η Trésor Hotels & Resorts σας χαρίζουν πολυτελή ρομαντική διαμονή σε κορυφαία boutique ξενοδοχεία - μέλη της Trésor Hotels & Resorts!

Από 9 έως 17 Φεβρουαρίου 2017, λάβετε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό σε συνεργασία με την Trésor Hotels & Resorts, το πιο πολύτιμο δίκτυο boutique ξενοδοχείων με
35 μέλη σε περισσότερους από 25 δημοφιλείς και ανερχόμενους προορισμούς
στην Ελλάδα, και κερδίστε πολυτελή ρομαντική διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στο VIP Chalet
στην Αράχωβα
, το Elafos Boutique Hotel στο Ελληνικό Αρκαδίας, το Zagori Suites στα Ζαγοροχώρια, το Aroma Dryos στο Μέτσοβο, το Hotel Perivoli στο Ναύπλιο και το Ananti City Resort στα Τρίκαλα


Πώς θα κερδίσετε

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στο Διαγωνισμό είναι: 

✔Like στη σελίδα facebook του Protothema.gr 
Share το παρακάτω post ⬇️ & comment το όνομα του φίλου/φίλης που θέλετε να πάτε μαζί το ταξίδι!

 



Γίνετε μέλος στο T Club, το πρόγραμμα πιστότητας της Trésor Hotels & Resorts εύκολα, γρήγορα και δωρεάν και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στη φόρμα εγγραφής στο τέλος του κειμένου, από την 9 Φεβρουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2017. 

Το T Club είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας της Trésor Hotels & Resorts που επιβραβεύει τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του δικτύου, με αποκλειστικές εκπτώσεις, προνόμια που αναβαθμίζουν τη διαμονή τους, δώρα και προσκλήσεις σε μοναδικά events!
Ανακαλύψτε τα ρομαντικά πακέτα της Trésor Hotels & Resorts για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, εδώ.

Τα ξενοδοχεία



VIP Chalet
Στην καρδιά του ελατόδασους του Παρνασσού, τα παραμυθένια σαλέ του VIP Chalet 4 Epoxes θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε στις Γαλλικές Άλπεις. Οκτώ πετρόχτιστα σαλέ μια ανάσα από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα σταματούν για εσάς τον χρόνο, για να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα σας. Εδώ, ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αισθάνεται την οικειότητα, την ηρεμία και τη θερμή φιλοξενία μιας αυθεντικής ιδιόκτητης κατοικίας.Κάντε σκι στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, χαλαρώστε στους άνετους και φιλόξενους χώρους του σαλέ σας και ζήστε το κοσμοπολίτικο lifestyle της Αράχωβας, που βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακρυά.
 


Elafos Boutique Hotel

Ένα ολοκαίνουργιο spa hotel που βρίσκεται στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού του Ελληνικού Αρκαδίας, το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa υπόσχεται στιγμές ηρεμίας πλάι στο τζάκι, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στη φύση. Γευτείτε το πρωινό σας πλούσιο σε παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και δειπνήστε στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο. Βυθιστείτε στο Jacuzzi και χαλαρώστε στη σάουνα και το χαμάμ. Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού ή ένα κοκτέιλ στο μοντέρνο bar. Κάντε επίσης raftingστον Λούσιο, σκι στο χιονοδρομικό Μαινάλου και roadtrip στη Βυτίνα, τη Στεμνίτσα και τη Δημητσάνα. 
 



Zagori Suites

Φωλιασμένες στο δάσος της Βίτσας Ζαγορίου, οι επτά πετρόχτιστες πολυτελείς σουίτες του Zagori Suites προσκαλούν τους πιο εκλεπτυσμένους επισκέπτες να κάνουν τα όνειρα τους για μια αξέχαστη boutique διαμονή γεμάτη εμπειρίες, πραγματικότητα. Σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1.000 μέτρων, μια ανάσα από το Φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, το Zagori Suites είναι η κορυφαία επιλογή διαμονής στα Ζαγοροχώρια για τους λάτρεις της άνεσης και της πολυτέλειας, καθώς συνδυάζουν αρμονικά την παραδοσιακή, πολυτελή φιλοξενία και τις αληθινές εμπειρίες στην περιοχή. Απολαύστε παραδοσιακό πρωινό με ζαγορίσιες γεύσεις, εξερευνήστε τα γραφικά χωριά και ανακαλύψτε τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια της Ηπείρου.
 



Aroma Dryos

Το Aroma Dryos Eco & Design Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Μετσόβου και θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι είστε ο πρωταγωνιστής στο πιο ονειρεμένο σκηνικό διακοπών.Το ξενοδοχείο προσφέρει στον επισκέπτητο ιδανικό ορμητήριο απ’ όπου μπορεί να ανακαλύψει κανείς τις ομορφιές της Πίνδου. Κυριολεκτικά αγκαλιασμένα από τη φύση, τα 16 υπερπολυτελή δωμάτια του Aroma Dryos αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας, χωρίς να λείπουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις, από τα οικολογικά στρώματα Cocomat, ως τα προϊόντα Apivita, τα πολυτελή μπουρνούζια Guy Laroche και το υδρομασάζ στο μπάνιο. Αισθανθείτε τη ζεστασιά του τζακιού, νιώστε την αγκαλιά της φύσης, απολαύστε αυθεντικό ελληνικό πρωινό και θαυμάστε τη θέα στα βουνά της Πίνδου. 
 



Hotel Perivoli

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, το Hotel Perivoli θα μετατραπεί στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στο ρομαντισμό και στις ομορφιές της Αργολίδας. Θαυμάστε την πανοραμική θέα απ' οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου, εισπνεύστε τα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου και απολαύστε κάποια συναρπαστική εναλλακτική δραστηριότητα στη φύση, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία. Στον όμορφο χώρο του εστιατορίου, γευτείτε καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ και δείπνο με βιολογικά προϊόντα. Χρωματίστε τις διακοπές σας με τις γήινες αποχρώσεις της φύσης της Αργολίδας, αλλά και με τα έντονα χρώματα της πόλης του Ναυπλίου και ζήστε ειδυλλιακές διακοπές ουσιαστικής πολυτέλειας.
 



Ananti City Resort

Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, το Ananti City Resort είναι ένα σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην περιοχή. Με υπέροχη πανοραμική θέα στον όμορφο θεσσαλικό κάμπο, το 5άστερο ξενοδοχείο εντυπωσιάζει με τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις (spa, εστιατόριο, bar), ενώ αποτελεί την ιδανική βάση για εξορμήσεις στις ομορφιές της Θεσσαλίας. Το Oltre Bar Restaurant, το εστιατόριο του Ananti με την υπέροχη πανοραμική θέα, σερβίρει εξαιρετικά μεσογειακά πιάτα από τον chef Κωνσταντίνο Ερμίδη, ενώ παράλληλα διοργανώνει βραδιές sushi κάθε Πέμπτη, αλλά και δείπνο υπό τους μαγικούς ήχους του πιάνου κάθε Παρασκευή.






Κλήρωση 17/02/2017

Καλη Επιτυχία!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr