8 εκπληκτικά μπαρ σε ξενοδοχεία της Ελλάδας

8 εκπληκτικά μπαρ σε ξενοδοχεία της Ελλάδας

Μέσα σε κάποια από τα κομψότερα και πιο πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία, 8 μπαρ κάνουν τη διαφορά

Academia
Πολυτελή, αστραφτερά καταλύματα με άνετα, μοντέρνα δωμάτια και μία γυαλιστερή επικάλυψη φινέτσας παντού στον χώρο. Μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας έχουν καταφέρει να εξελιχθούν σταδιακά σε κάτι αρκετά περισσότερο από απλά μία εξαιρετικά φροντισμένη επιλογή διαμονής. Έχουν γίνει σταθερό σημείο συνάντησης ανάμεσα στις ώρες γραφείου, ησυχαστήριο τα απογεύματα μετά τη δουλειά και στέκια για εορτασμούς, γέλια και χαρές τις νύχτες που θέλουμε να τις περάσουμε με τους πιο αγαπημένους μας φίλους.

«Ψαγμένα» εστιατόρια με διαφορετική γαστρονομική προσέγγιση και κουλ μπαρ με θέα και μυστηριακή ατμόσφαιρα προσελκύουν ταξιδιώτες και, βέβαια, τους μόνιμους κατοίκους κάθε πόλης που τα έχουν αναγάγει σε αγαπημένα τοπικά σημεία διασκέδασης, γεμίζοντας τα τραπέζια και τις μπάρες τους όλες τις ημέρες της εβδομάδας, όλες τις περιόδους του χρόνου.

Από το κινηματογραφικό JuJu μέσα στο εμβληματικό Divani Caravel και το αφοπλιστικά εκλεπτυσμένο Alexander’s Bar στη Μεγάλη Βρετανία μέχρι τους θαυμάσιους Οrizontes στο roof garden του Electra Palace της Θεσσαλονίκης και το ορεινό The Lobby μέσα στο υπέροχο Grand Forest Metsovo, 8 από τα καλύτερα μπαρ μέσα σε ξενοδοχεία της Ελλάδας κρατούν πολύ ψηλά τον πήχη στην πιο κομψή πλευρά των νυχτερινών μας εξόδων και αλλάζουν τον χάρτη της εγχώριας εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ