Ένα μενού στη Θεσσαλονίκη που κλείνει μέσα του όλο το καλοκαίρι

Καλοκαιρινές γαστρονομικές απολαύσεις στη Θεσσαλονίκη με την υπογραφή ενός χαρισματικού σεφ

Το καλοκαίρι που ξεκινά είναι το πρώτο μετά από χρόνια που ελπίζουμε να ζήσουμε ξέγνοιαστα και με το 100% των αισθήσεών μας. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ο ήλιος, είναι το κολύμπι, είναι η παρέα. Είναι οι γεύσεις οι οποίες έχουν σαν πρώτη ύλη τα υλικά της εποχής και της ελληνικής γης. Για την πρώτη αλλά απολύτως «γεμάτη» εμπειρία ελληνικού καλοκαιριού -έστω και αν ακόμα δεν έχει αρχίσει ημερολογιακά- εμείς βρεθήκαμε στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr