Travel & Leisure: Ένα ελληνικό νησί στους 50 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο για το 2022

Travel & Leisure: Ένα ελληνικό νησί στους 50 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο για το 2022

Τι αναφέρει το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό

kriti
H Κρήτη βρίσκεται μέσα στους 50 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς του κόσμου για το 2022, στην καθιερωμένη λίστα του Travel & Leisure.

Στη λίστα περιλαμβάνονται εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους προορισμοί – από το Γιουκατάν στο Μεξικό έως την Ανταρκτική και τη Disney World στο Ορλάντο- οι οποίοι εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά και όχι με σειρά κατάταξης. Φυσικά, μιας και πρόκειται για αμερικάνικο περιοδικό, στην 50αδα υπάρχουν πολλές πόλεις και τοποθεσίες των ΗΠΑ.

«Τα ελληνικά νησιά είναι διαχρονικά ένας αγαπημένος προορισμός για τους επιλεκτικούς ταξιδιώτες και η Κρήτη, το μεγαλύτερο από αυτά, αξίζει σίγουρα μία θέση στην κορυφή της λίστας όσων πρέπει να επισκεφθείτε», αναφέρει το περιοδικό για το ελληνικό νησί. «Εδώ θα βρείτε τα κατάλευκα σπιτάκια με τις μπλε στέγες που ονειρεύεστε όλα αυτά τα χρόνια να δείτε από κοντά σκρολάροντας στο Instagram και θα βουτήξετε στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου. Και φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε στην ιστορία και τη μυθολογία, καθώς η ιστορία της Κρήτης ξεκινά ήδη από το 7.000 π.Χ. , για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι είναι και η γενέτειρα του Δία. Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη που ένας τόπος με τέτοια ομορφιά και ιστορία φιλοξενεί και σήμερα μία δημιουργική κοινότητα, κυρίως στα Χανιά», γράφει το Travel & Leisure.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα