Κυνηγοί προϊόντων στις ΗΠΑ έβαλαν στο στόχαστρο το κυπριακό Covve

general_smartest_simplest

Η «έξυπνη εφαρμογή» βρίσκεται στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα ProductHunt που παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως

Ένα κυπριακό προϊόν, εταιρείας Startup, εντοπίστηκε από τους «κυνηγούς προϊόντων» στις ΗΠΑ και φιλοξενείται στην κορυφαία εξειδικευμένη ιστοσελίδα «Product Hunt».

Πρόκειται για το προϊόν υπό την ονομασία «Covve», το οποίο αποτελεί μια πρωτοποριακή έξυπνη και καινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή (app) επαφών.

Συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο
Μέσα από μια πορεία αναγνώρισης της «έξυπνης εφαρμογής» από εταιρείες όπως η Deutsche Telekom, Nokia (και εντός Νοεμβρίου η εφαρμογή θα διατεθεί και από την Τ-Mobile Πολωνίας), με τις οποίες το Covve συνεργάστηκε και συνεργάζεται, η εφαρμογή διακρίθηκε και φιλοξενείται στην producthunt, η οποία παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο.

>>> Μπορείτε να ψηφίσετε το κυπριακό προϊόν Covve εδώ <<<

Τι είναι το Covve – «The smartest, simplest contacts app»
Το Covve απαντά στο κυριότερο ζητούμενο της καθημερινότητάς μας, το οποίο είναι οι επαφές», μέσω ενός επαναστατικού τρόπου διασύνδεσης ανθρώπων, ενισχύοντας το παραδοσιακό «βιβλίο διευθύνσεων». Συνδυάζει μια προηγμένη πλατφόρμα επαφών μαζί με την δυνατότητα διαχείρισης των επαφών σε μια ευκολόχρηστη εφαρμογή (app).

Αυτή λοιπόν η κυπριακή εφαρμογή, το Covve, βρίσκεται στα καλύτερα προϊόντα του κόσμου.

>>> Μπορείτε να ψηφίσετε το κυπριακό προϊόν Covve εδώ ώστε να βρεθεί στα top προϊόντα και των ΗΠΑ <<<

Το Covve είναι διαθέσιμο στο App Store και Google Play.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

virgin_space

Απόλυτα πετυχημένη η δοκιμαστική πτήση του διαστημικού λεωφορείου, που εκτοξεύθηκε από την έρημο Μοχάβε - Πάνω από 600 άνθρωποι έχουν ήδη πληρώσει εισιτήριο για το ταξίδι στο Διάστημα

3
huawei_technology

Την εκπαιδευτική αποστολή της Huawei Seeds for the Future υποδέχθηκαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης και η Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα

viber123

Το Viber συγκεντρώνει τα γιορτινά χαρακτηριστικά του σε ένα μέρος και σας καλεί να μοιραστείτε χαρούμενα vibes και να διαδώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο!