Το AV-Comparatives βράβευσε φέτος το Bitdefender ως Προϊόν της Χρονιάς

Το AV-Comparatives βράβευσε φέτος το Bitdefender ως Προϊόν της Χρονιάς

Το AV-Comparatives, ανεξάρτητο εργαστήριο διάσημο για τη διεξαγωγή της πιο ολοκληρωμένης και σύνθετης δοκιμής σε πραγματικές συνθήκες των λογισμικών ασφάλειας από όλους τους κατασκευαστές, βράβευσε φέτος το Bitdefender ως Προϊόν της Χρονιάς.

Και αυτό είναι σαν να κερδίζεις το Όσκαρ για την καλύτερη ταινία !

Σας ευχαριστούμε! Όταν μας εμπιστεύεστε την ψηφιακή σας ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αποκτάμε τα κίνητρα να δουλεύουμε κάθε μέρα πιο σκληρά για να σας παρέχουμε την καλύτερη προστασία στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως.

Το βραβείο Προϊόντος της Χρονιάς της AV-Comparatives είναι ακόμη μία απόδειξη ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή με το Bitdefender.

Διαβάστε το πλήρη report από εδώ:

https://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2018/02/avc_sum_201712_en.pdf

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eg5

Με τη συμμετοχή καλεσμένων από τον χώρο του πολιτισμού, της πολιτικής, της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ, γιορτάστηκε στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ στην Ν. Κηφισιά, η Διεθνής Ημέρα Μουσείων (18/5). Φέτος, το Μουσείο Τηλεπικοινωνίων επιλέχθηκε από το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM), ως το Τιμώμενο Μουσείο για την Ελλάδα.

0000har21-main1

Οκτώ μηχανικοί «έδωσαν» 2.500 εργασίας για να προκύψει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα - Το μπλε του ζαφειριού, οι επενδύσεις από χρυσό και διαμάντια και τα 1.6 εκατ. ευρώ που θα χρειαστεί για να την αποκτήσει κάποιος

5
kersti

Η Πρόεδρος Κέρστι Καλγιουλάιντ μίλησε σε μια ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Creating e-solutions to grow economies: The Estonian Experience" και δέχθηκε ερωτήσεις για τα «μυστικά» που οδήγησαν την Εσθονία να γίνει πρότυπο ηλεκτρονικής διαχείρισης στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, στα 25 χρόνια της ανεξαρτησίας της