Το Euro 2021 ξεκινά! Ζήσ’το όπως του αξίζει!

Το Euro 2021 ξεκινά! Ζήσ’το όπως του αξίζει!

Παρασκευή, 11 Ιουνίου. Βράδυ. Ώρα, 10 παρά κάτι ψιλά. Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου. Πατάς το κουμπί του τηλεκοντρόλ. Ανάβει… ποια τηλεόραση;

public_euro
Ναι λοιπόν, μετά από τα τέσσερα νορμάλ χρόνια αναμονής, συν ένα ΦΠΑ από τον κορωνοϊό, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ξανά το Euro! Η πανευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πανδαισία είναι εδώ και έτοιμη να την χαρούμε όλοι μας, με ένα μήνα γεμάτο μπάλα!

Από τις 11 Ιουνίου, οπότε και θα γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα του πρώτου αγώνα, μέχρι και τις 11 Ιουλίου όταν θα γίνει ο τελικός της διοργάνωσης, έχουμε να δούμε πολλά παιχνίδια! Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι οι πιο πάνω ημερομηνίες για το Euro 2021 και το κανάλι. Μην το ψάχνεις στην ΕΡΤ, για πρώτη φορά, φέτος, το Euro 2021 θα το δείξει ο Αντέννα!

Το ερώτημα του 2ου τίτλου, βέβαια, παραμένει: τι θα ανάψει όταν πατήσεις το τηλεκοντρόλ στις 11 Ιουνίου; Κάποια παλαιολιθική τηλεόραση–γλόμπος, απομεινάρι της προ-προηγούμενης δεκαετίας; Μήπως κάποια γερασμένη LCD από τότε που η Εθνική Ελλάδος το… σήκωσε το τιμημένο; Ίσως κάποια TFT δεκαετίας από το προ-προηγούμενο μουντιάλ; Ή θα εκσυγχρονιστείς κι εσύ και αυτό που θα ανάψει θα είναι μια υπερσύγχρονη τηλεόραση πολλών δεκάδων ιντσών με ανάλυση 4k και HDR, αλλά και βελτίωση της εικόνας με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης;

Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Θα πάρεις την… ννναι… δεν δουλεύει έτσι το πράγμα, σόρι. Εσύ θα αποφασίσεις το ποια τηλεόραση θα πάρεις, δε θα σου πούμε εμείς (ούτε κανένας άλλος). Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου, το budget σου, τον χώρο σου. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να σου δείξουμε μερικά μοντέλα που εμείς κρίναμε ως ενδιαφέροντα και από εκεί και πέρα… εσύ αποφασίζεις! Μπες στο Public.gr και διάλεξε· οι προσφορές είναι πολλές και τα μοντέλα που έχουν, ακόμη περισσότερα, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
public_prosfores
Κλείσιμο

Πάμε στο πρώτο: Sony Bravia XH9096BAEP… ναι, μην κολλάς τώρα στο μοντέλο. Είναι 55 ιντσών, έχει ανάλυση 4k και πάνελ που υποστηρίζει HDR, είναι Android TV, διαθέτει Wi-Fi και υποστηρίζει Dolby Vision/Atmos, ενώ το backlight της οθόνης είναι Full Array LED με extended dynamic range. Και η τιμή της είναι άκρως δελεαστική.

Δεύτερο μοντέλο, Samsung Q95T πάλι στις 55 ίντσες. Εδώ έχουμε το ανανεωμένο μοντέλο της Samsung, όμως, το οποίο έρχεται με τεχνολογία QLED! Τι σημαίνει αυτό; Το backlight χρησιμοποιεί Quantum Dots για να παράγει το καθαρότερο και το πιο χρωματικά ακριβές φως, ώστε η εικόνα να είναι ακόμη πιο καθαρή και τα χρώματα πιο ζωντανά. Έχει ανάλυση 4k, διαθέτει AI upscaling για να μετατρέπει και βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης σε 4k, HDR10+, έχει Wi-Fi, ενώ έρχεται και με ειδικό “sports mode”.

Τρίτο και… καλύτερο, το… top model της LG με όνομα… OLED65CX6LA. Όπως λέει το όνομά της, η καλλίγραμμη αυτή παρουσία έρχεται με ύψος 65 ίντσες, βάρος 4k και με τεχνολογία OLED, για να τη βλέπεις καλύτερα! Οι OLED δεν έχουν backlight, μιας και κάθε pixel είναι… αυτόφωτο (παράγει το δικό του φως), ο επεξεργαστής α9 τρίτης γενιάς της LG διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να μετατρέπει οποιαδήποτε εικόνα σε 4k και HDR, για να απολαμβάνεις τις εκπληκτικές ικανότητες της οθόνης της, υποστηρίζει Dolby Vision/Atmos, έχει ό,τι υποσύστημα μπορείς να φανταστείς αλλά και ειδικό football mode για να βλέπεις χωρίς replay ακόμη και την παραμικρότερη λεπτομέρεια! Ναι, είναι ακριβή αλλά είναι και… πεντάκριβη! Και τα αξίζει!

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία! Αν έψαχνες λόγο για να πάρεις μια νέα τηλεόραση, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το Euro 2021 έρχεται και δεν περιμένει! Μόλις που προλαβαίνεις να πάρεις τη νέα σου τηλεόραση από τις φοβερές προσφορές που έχει το Public και να… μάθεις τα κόλπα της, για να μην ψάχνεσαι σαν αρχάριος μπροστά στους φίλους σου, το βράδυ της σέντρας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης