Η αλφάβητος του... Κάμα Σούτρα

Η αλφάβητος του... Κάμα Σούτρα

Η γαλλικής καταγωγής Μαλίκα Φαβρ αποφάσισε να σχεδιάσει σε μια πιο εναλλακτική μορφή τα γράμματα της αλφαβήτου...

Η αλφάβητος του... Κάμα Σούτρα
Πριν λίγες εβδομάδες η Αναστασία Μαστρακούλη, είχε αναστατώσει με ένα πρωτότυπο πρότζεκτ κατά το οποίο αναπαριστούσε τα γράμματα της αλφαβήτου με το γυμνό κορμί της. Τώρα μια άλλη καλλιτέχνιδα αναμένεται να προκαλέσει με την ιδέα της να παρουσιάσει την αλφάβητο σαν να επρόκειτο για στάσεις από το Κάμα Σούτρα.

Η γαλλικής καταγωγής Μαλίκα Φαβρ, λοιπόν, αποφάσισε να σχεδιάσει σε μια πιο εναλλακτική μορφή τα γράμματα της αλφαβήτου, προτείνοντας για το κάθε ένα μια στάση από την ινδική βίβλο του σεξ.

Κλείσιμο
Αρχικά η καλλιτέχνιδα είχε κληθεί από τις ιστορικές εκδόσεις Penguin να εικονογραφήσει έναν από τους τελευταίους οδηγούς για σεξ και έπειτα από την μερική εικονογράφηση, προχώρησε στην ολοκλήρωση του πρότζεκτ, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα γράμματα που παραπέμπουν σε ευφάνταστες στάσεις.

Το αποτέλεσμα απέσπασε τόσο καλές κριτικές, που μέχρι τις 28 Απριλίου θα εκτίθενται τα σχέδιά της στο Somerset house του Λονδίνου. Παρόλα αυτά όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στην έκθεση, μπορούν να...θαυμάσουν το έργο στην ιστοσελίδα www.thekamasutra.co/a-z


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης