Πού βρίσκονται σήμερα τα 16 μέλη της «17 Νοέμβρη»

Πού βρίσκονται σήμερα τα 16 μέλη της «17 Νοέμβρη»

Μόνο ο αρχηγός «Λάμπρος» δεν έχει βγει ούτε λεπτό - Ο «Στέλιος» έγινε κηπουρός και ο Θωμάς Σερίφης εστιάτορας

Μόνον πέντε από τα μέλη της «17 Νοέμβρη» είναι έγκλειστα στις φυλακές - και από αυτούς ο μόνος που δεν έχει βγει με άδεια ούτε μία μέρα είναι ο καθοδηγητής και αρχηγός Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Τα ηγετικά στελέχη, με απανωτές καταδίκες ισοβίων στην πλάτη τους, ζουν στα κελιά τους συμβιβασμένα με τη μοίρα τους και χωρισμένα σε στρατόπεδα. Οι άλλοι που ήδη έχουν αποφυλακιστεί άλλαξαν ρότα στη ζωή τους. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά και επιλέγοντας την ενσωμάτωση στην κοινωνία. 


Δεκαπέντε χρόνια μετά, οι περισσότεροι από τους 20 συλληφθέντες -οι έξι από αυτούς αθωώθηκαν- επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής, της απομόνωσης και περιορίστηκαν σε αποσπασματικές συνεντεύξεις-μανιφέστα θεωρητικού χαρακτήρα, έχοντας θέσει εαυτούς στο περιθώριο της πολιτικοκοινωνικής ζωής. Ειδικά τα ηγετικά στελέχη, χωρίς να έχουν δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για τη δράση τους, χωρισμένοι σε στρατόπεδα, φέρονται να ζουν με τις μνήμες του παρελθόντος και να έχουν συμβιβαστεί με τη μοίρα τους.  Πλέον, μόνο πέντε παραμένουν στη φυλακή και θα μείνουν εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι τα ηγετικά στελέχη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Δημήτρης Κουφοντίνας, Σάββας και Χριστόδουλος Ξηρός και ο Βασίλης Τζωρτζάτος. Οι υπόλοιποι -Θωμάς και Παύλος Σερίφης, Κώστας Καρατσώλης, Σωτήρης Κονδύλης, Διονύσης Γεωργιάδης, Κώστας Τέλιος, Ηρακλής Κωστάρης, Πάτροκλος Τσελέντης, Νίκος Παπαναστασίου, Θεολόγος Ψαραδέλλης, Βασίλης Ξηρός- μετά την αποφυλάκισή τους επέλεξαν την ενσωμάτωση στον κοινωνικό ιστό, αφήνοντας πίσω το «αντάρτικο» παρελθόν. Κάποιοι παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένειες και παιδιά, άλλοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, από κηπουροί μέχρι σερβιτόροι, ενώ οι υπόλοιποι ασχολούνται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. 

ΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ


Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ο αρχηγός και καθοδηγητής της οργάνωσης, με 17 φορές ισόβια στην πλάτη του, στα 73 του χρόνια πλέον δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ίσως να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Είναι ο μόνος, εφόσον και ο Κουφοντίνας πήρε άδεια, που δεν έχει βγει ούτε μία μέρα από τον Κορυδαλλό. Μάλιστα το 2012 και το 2013 κατέθεσε αιτήσεις για άδεια οι οποίες δεν έγιναν δεκτές, ενώ απορριπτικά ήταν και τα δύο αιτήματα που κατέθεσε μέσα στο 2016 για αποφυλάκιση με όρους. Ο «Λάμπρος», όπως ήταν το κωδικό του όνομα, παραμένει στο ίδιο κελί που κατασκευάστηκε ειδικά για τα μέλη της οργάνωσης και περνά τον χρόνο του διαβάζοντας, γράφοντας και συνομιλώντας κυρίως με τον Βασίλη Τζωρτζάτο, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Είναι γνωστή η κόντρα του με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και η -δημόσια- ανταλλαγή αιχμηρών επιστολών. 
Δημήτρης Κουφοντίνας: Για τον επιχειρησιακό αρχηγό της 17Ν, η επαναστατική ζωή σταμάτησε πριν από 15 χρόνια με την παράδοσή του στις Αρχές. Ο φερόμενος ως νούμερο δύο της οργάνωσης παραμένει στο ίδιο κελί, διαβάζει, γράφει και συνομιλεί καθημερινά με τον γιο του Εκτορα, που σπούδασε στο Πολυτεχνείο, και τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου, η οποία εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Οπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, συνεχίζει ακόμη και μετά τον εγκλεισμό του να ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία αλλά και τον λεγόμενο επαναστατικό χώρο, περνώντας αρκετές ώρες της ημέρας στα τηλέφωνα συνομιλώντας με δικούς του ανθρώπους. 

Σάββας Ξηρός: Η έκρηξη της βόμβας στα χέρια του εκείνο το ζεστό καλοκαίρι του 2002 στο λιμάνι του Πειραιά δεν είχε μόνο ως αποτέλεσμα το ξεδόντιασμα της «17 Νοέμβρη», αλλά προκάλεσε και τον σοβαρό τραυματισμό του. Από τότε ζει με πολλά προβλήματα υγείας, καθώς βλέπει με μεγάλη δυσκολία και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού. (Εχει καταδικαστεί σε πέντε φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη.) Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η Ισπανίδα σύζυγός του Αλίθια Ρομέρο Κορτές, με την οποία συνομιλεί καθημερινά και για πολλή ώρα στο τηλέφωνο, κάνοντάς της ακόμη και μαθήματα αγιογραφίας διά τηλεφώνου, αφού η ίδια ασκεί πλέον το επάγγελμα της αγιογράφου. Ο ίδιος ασχολείται εντατικά με τα μαθηματικά, έχοντας γράψει και βιβλίο σχετικό με τη συγκεκριμένη επιστήμη. Μάλιστα το 2015 λόγω των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει είχε τη δυνατότητα να ενταχθεί σε πρόγραμμα κράτησης κατ’ οίκον με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι»), ο ίδιος όμως το αρνήθηκε επικαλούμενος και τα θρησκευτικά του φρονήματα. 

Χριστόδουλος Ξηρός: Ο Χριστόδουλος Ξηρός με έξι φορές ισόβια και 25ετή κάθειρξη είχε πάρει έξι φορές άδεια, όμως την έβδομη, στις 6 Ιανουαρίου του 2014, την παραβίασε και δεν επέστρεψε στο κελί του. Εναν χρόνο αργότερα συλλαμβάνεται, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε πρωταγωνιστήσει σε επιθέσεις με τρομοδέματα, μετά τη σύμπραξη με μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και το σχέδιο απόδρασης των μελών της ΣΠΦ από τον Κορυδαλλό με τον κωδικό «Γοργοπόταμος». Τώρα πια του έχει απαγορευτεί η χορήγηση αδειών. Επιπλέον, δεν βρίσκεται στα ίδια κελιά με τους φυλακισμένους για συμμετοχή στη 17Ν. Τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στο ίδιο κελί με τον αδερφό του Σάββα, τον οποίο φρόντιζε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ στη συνέχεια άλλαξε πτέρυγα. Συγκεκριμένα, τον τοποθέτησαν στην Ε’. 

Βασίλης Τζωρτζάτος: Συνομιλώντας αρκετές ώρες της ημέρας με τον αρχηγό της οργάνωσης και μαγειρεύοντας περνά ο Βασίλης Τζωρτζάτος το 24ωρό του στη φυλακή. Παράλληλα, παίρνει συχνά άδειες και επισκέπτεται την οικογένειά του στον Βύρωνα. Ανήκοντας στο γκρουπ των ισοβιτών (καταδικάστηκε σε τέσσερις φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη), έχει συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα γι’ αυτόν. Ωστόσο, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, συνειδητά απέχει από όλα, παρατηρώντας όμως διακριτικά όσα συμβαίνουν γύρω του, αλλά και τις εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο αποτελούν γι’ αυτόν συντροφιά, ενώ στο παρελθόν έχει καταγγείλει πολλές φορές τη συμπεριφορά κάποιων σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά και αστυνομικών. 

ΟΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ


Ηρακλής Κωστάρης: Στα 50 του πλέον ο «Χάρης», όπως ήταν το ψευδώνυμό του στην οργάνωση, και έχοντας καταδικαστεί σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη, κατάφερε πριν από μερικά χρόνια να αναπνεύσει τον αέρα της ελευθερίας. Και αυτό γιατί, σε αντίθεση με τους άλλους ισοβίτες, δεν καθόταν στο κελί του αλλά εργαζόταν στους φούρνους των φυλακών προκειμένου να μειώσει την ποινή του. Επίσης, ήταν ο μόνος από τους βαρυποινίτες που είχε πάρει αρχικά δύο πενθήμερες άδειες για να επισκεφτεί την οικογένεια του και στη συνέχεια πολλές εκπαιδευτικές, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα και χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. 
Βασίλης Ξηρός: Εχουν περάσει μόλις έξι χρόνια -αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2011- από τη στιγμή που ο 44χρονος, ο βενιαμίν της οικογένειας Ξηρού, έκλεισε πίσω του μια για πάντα τη βαριά πόρτα των φυλακών.
 
Αφού πέρασε αρκετά χρόνια στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του (είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη), βγήκε και επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι. 

Εκεί προσπαθεί και πάλι να ενταχθεί στην κοινωνία, να φτιάξει τη ζωή του μακριά από βόμβες, γιάφκες και παιχνίδια συνωμοσίας. Οπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, θέλει να περνά απαρατήρητος και κανένας να μην τον αναγνωρίζει. Ασχολείται πλέον με την κτηνοτροφία και παράλληλα είναι και σκιτσογράφος. 

Κώστας Τέλιος: Είναι ίσως η πιο περίεργη φυσιογνωμία της οργάνωσης. Ο Βορειοελλαδίτης δάσκαλος παραδόθηκε στις Αρχές και δήλωσε μέλος της 17Ν, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι έχει μετανοήσει. Αν και τον Δεκέμβριο του 2003 αποφυλακίστηκε λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και το 2006, την εποχή που βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη της 17Ν στο εφετείο, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ύποπτου τροχαίου -με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά-, τον Μάιο του 2007 επέστρεψε και πάλι στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. 

Ο Κώστας Τέλιος, στο διάστημα της σύντομης ελευθερίας του, παντρεύτηκε μία συντοπίτισσά του καθηγήτρια Αγγλικών, με την οποία απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Το 2012 αποφυλακίστηκε, κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση για να επιστρέψει στο Δημόσιο ως δάσκαλος, η οποία όμως απορρίφθηκε. 

Κώστας Καρατσώλης: Για περισσότερα από έξι χρόνια (αποφυλακίστηκε το 2010) βρίσκεται εκτός φυλακής ο Κώστας Καρατσώλης. Ο 50χρονος με το κωδικό όνομα «Στέλιος» ζει με την οικογένειά του στο Γαλάτσι και πλέον εργάζεται ως κηπουρός. 

Θωμάς Σερίφης: Πέρασαν ήδη δέκα χρόνια από τον Ιούλιο του 2007, όταν ο Θωμάς Σερίφης αποφυλακίστηκε και ξεμπέρδεψε μια για πάντα με την ιστορία της 17Ν. Αφού παντρεύτηκε και απέκτησε και παιδί, ο 50χρονος σήμερα Θεσπρωτός ζει στην Αθήνα και εργάζεται σε εστιατόριο μεγάλου εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων. Η ζωή του κυλά ήρεμα και ο ίδιος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της πρωτεύουσας. 

Παύλος Σερίφης:
Ο 60χρονος Παύλος Σερίφης, αποφυλακίστηκε πολλά χρόνια πριν ξεκινήσει το εφετείο. Με σοβαρά προβλήματα υγείας, ζει συνταξιούχος με την οικογένειά του στην Αθήνα. Αν και φέρεται ως ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της 17Ν, εδώ και δεκαετίες δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές και φαίνεται πως έχει αποτραβηχτεί απ’ όλους και όλα, κάτι το οποίο άλλωστε έχει και ο ίδιος δηλώσει. 

Διονύσης Γεωργιάδης: Ο «μικρός» της οργάνωσης βρίσκεται από τον Νοέμβριο του 2006 εκτός φυλακών. Από την ημέρα που είναι ελεύθερος έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη, και έφτιαξε εκ νέου τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του, μένει στην Καλαμαριά και δεν έχει καμία επαφή με τον «χώρο» αλλά και τους πρώην συντρόφους του. Παράλληλα ασχολείται με τη μουσική αφού συμμετέχει σε μπλουζ συγκρότημα. 

Σωτήρης Κονδύλης: Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Σωτήρης Κονδύλης αποφυλακίστηκε. Ο 57χρονος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας από την Ευρυτανία και έντονα πολιτικοποιημένο άτομο, έμπλεξε με τη «17 Νοέμβρη» στις αρχές της δεκαετίας του ’90. 
Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία, μένει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στον Βύρωνα, ενώ εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Μάλιστα, συνηθίζει συχνά να επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βαλαώρα Ευρυτανίας, όπου συναντά φίλους και γνωστούς. 

Πάτροκλος Τσελέντης: Αρκετά χρόνια, περισσότερα από πέντε, έχουν περάσει από την αποφυλάκιση του «Αλέκου» ή «Ταινία» της 17Ν. Ο 57χρονος Πάτροκλος Τσελέντης από την Κεφαλονιά δούλεψε για πολλά χρόνια στους φούρνους των Φυλακών Κορυδαλλού και μάλιστα είχε και μια περιπέτεια λίγο πριν αποφυλακιστεί. καθώς άργησε να γίνει δεκτή η αίτησή του για μεροκάματα. Με σπουδές στο Οικονομικό της Νομικής, μετά την αποφυλάκιση του επέστρεψε στο σπίτι του στο Ελληνικό. 

Νίκος Παπαναστασίου: Εχει πάρα πολλά χρόνια που αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην οικογενειακή επιχείρηση στη Σταμάτα Αττικής. Από τη στιγμή που αποφυλακίστηκε είχε στο πλευρό τη σύζυγό του. Πληροφορίες λένε πως συνεχίζει να εργάζεται ως κεραμοποιός. Εχει ένα παιδί με την πρώτη σύζυγό του και απέκτησε και έναν γιο από τον δεύτερο γάμο του. 

Θεολόγος Ψαραδέλλης: Περίπου δύο χρόνια κάθισε στη φυλακή και σήμερα, στα 75 του, ζει μια απλή οικογενειακή ζωή επισκεπτόμενος καθημερινά την αγαπημένη του παραλία στη Χιλιαδού της Εύβοιας. Λόγω και της προχωρημένης ηλικίας του αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας. 

ΣΧΟΛΙΑ (15)

αντιφα

τι να μας πουν τωρα τα γατακια τα μελη της 17ν,εδω βρισκονται εξω αυτοι που κλεβανε δισεκατομμυρια ευρω και το γλεντανε στις ελβετιες και στις πολυνησιες,μαλιστα τους προβαλλουν και ως σωτηρες!

κουφάθηκα

Τί να παεί κανείς; Το σύστημα που πολεμούσαν τους έχει στα πούπουλα. Η ελληνική δικαιοσύνη είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μόνο νεκροί θα έβγαιναν απο τη φυλακή

****

οι αριστεροί ψευτοεπαναστάτες κανάκεψαν το "σύστημα" που δήθεν πολεμούν και βγήκαν έξω. Πάντα δειλοί και ανθρωπάκια.

ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΕΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"

Συμπέρασμα : όλα αυτά τα "χαριτωμένα" τυπάκια, που είναι -τουλάχιστον- συνεργοί, σε μία σειρά φόνων, έπεσαν στα μαλακά, χάρις την επιείκεια και τα "παραθυράκια" του νομικού μας συστήματος, την στιγμή που όμοιοι τους, σε χώρες με σοβαρό ποινικό σύστημα, δεν ξαναβλέπουν ποτέ το φως του Ήλιου...

ΦΡΑΞΙΑ 17Ν

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ 17Ν ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ.?ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΡΟΜΠΕΣ

Άτιμο! Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ !!!!

Φραπεδιάρης

Αυτός τα χάπια του μπορεί να μην τα πήρε εσύ πέρα από εξυπνάδες έχεις κάτι να πεις; φτάσαμε στο σημείο να θαυμάζουμε απνανδρους δολοφόνους!

Άσε ρε παλικάρι της φακής

φραξία και κουραφέξαλα. Βγείτε ρε στο στίβο της ζωής και ζήστε έντιμα και δημοκρατικά χωρίς παρωπίδες και ιδεοληψίες. Δουλέψτε και συνεισφέρετε στην κοινωνία όπως όλοι οι υπόλοιποι φιλήσυχοι πολίτες. Αρκετά υπέφερε αυτή η χώρα από επαναστάτες του κ@λου!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

φιλε μαλλον χρηζεις ψυχιατρικης εξετασης. καποια υποκειμενα σαν εσενα βγαζουν το οπλο και σκοτωνουν ανανδρα αθωα ατομα και το παιζουν μετα επαναστατες. δουλεψε τιμια να δεις τις δυσκολιες της ζωης και ασε τις επαναστασεις σου . επανασταση ειναι να μπεις στο νοημα της ζωης να παλεψεις να γινεις σωστος ανθρωπος να δωσεις στην οικογενεια σου και τα παιδια σου σωστα μηνυματα να φυγεις μια μερα αξιοπρεπως χωρις να σου μεινει το στιγμα του ψευτοεπαναστατη....

άνανδρα αθύρματα

ΑΝ είχαν ένα τοις εκατό φιλότιμο, θα είχαν αυτοκτονήσει όλοι ! Και πριν κάποια ηλίθια αριστερή κοπελίτσα γράψει κάποια απάντηση να σκεφτεί ότι όλοι αυτοί έχουν αίμα στα χέρια τους .................

@

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεξιούλη ο φίλος σου ο Καμμένος που πουλάει βλήματα στους Σαουδάραβες για να σκοτώνουν παιδιά στην Υεμένη έχει τα χεράκια του καθαρά δηλαδή???

σανοφαγε

ρώτα τον αριστερό πρωθυπουργό σου. μαζί τα τρώνε και υπογραφούν.

Δεξιός

Δηλαδή λες αυτός ο Παπαπδόπουλος να δώσει καμία μίζα στη ..ΝΔ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ec_art

Πάμπλο Εσκομπάρ και Βιρχίνια Βαγέχο ενέπνευσαν για το  βιβλίο «Loving Pablo, Ηating Escobar» - Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες που περιλαμβάνει, έγιναν ταινία, με τον Χαβιέρ Μπαρδέμ και την Πενέλοπε Κρουζ να υποδύονται τους «καταραμένους» εραστές

karagouna7

Ιστορικές αναφορές για τους Καραγκούνηδες – Ετυμολογική προσέγγιση της λέξης "Καραγκούνης" - Οι συνθήκες της ζωής των Καραγκούνηδων του Θεσσαλικού κάμπου – Η γενετική "αποκαλύπτει" την καταγωγή των Καραγκούνηδων.

5