Γιατί η Πίπα Μίντλετον πήρε τα βουνά;

Γιατί η Πίπα Μίντλετον πήρε τα βουνά;

Δείτε εικόνες από την ανάβαση της διάσημης Βρετανίδας στην κορυφή Μάτερχορν των ευρωπαϊκών Άλπεων

Γιατί η Πίπα Μίντλετον πήρε τα βουνά;
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να λέμε «θα πάρω τα βουνά», όταν θέλουμε να εκφράσουμε με ένα πιο παραστατικό τρόπο την έκπληξή μας, ή την αγανάκτηση που αισθανόμαστε, ιδιαίτερα αυτά τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Η Πίπα Μίντλετον, η αδερφή της πριγκίπισσας και δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ, πήρε τα βουνά, αλλά όχι για να εκδηλώσει την αγανάκτησή της για κάτι.

Η Βρετανίδα περσόνα ανέβηκε στις Άλπεις, στα σύνορα της Ιταλίας και της Ελβετίας, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος χάθηκε στα Ιμαλάια, στο Έβερεστ σε ηλικία 17 ετών.

Η Πίπα και ο αδερφός της Τζέιμς Μίντλετον ανέβηκε στην κορυφή Μάτερχορν, όπου φωτογραφήθηκε σε διάφορές πόζες, με φόντο το εκπληκτικό ορεινό τοπίο των ευρωπαϊκών Άλπεων. Ο αδερφός του αρραβωνιαστικού της, Τζέιμς Μάθιου, ονόματι Μάικλ, σκοτώθηκε το 1999, σκαρφαλώνοντας στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο αρραβωνιαστικός της δεν την ακολούθησε στον extreme αυτόν τρόπο απόδοσης μνήμης, με αποτέλεσμα να τη συνοδέψει ο 29χρονος αδερφός της, στο τολμηρό αυτό εγχείρημά της. Η Πίπα Μίντλετον ευελπιστεί να συγκεντρώσει ένα ικανό ποσό, μέσω αυτής της διαδικασίας, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ίδρυμα στο όνομα του αδερφού του αρραβωνιαστικού της.

Δείτε πως τίμησε τη μνήμη του 17χρονου η αδερφή της πριγκίπισσας...








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης