Ανα Μπεατρίς Μπάρος - Καρίμ Ελ Σιάτι: Γάμος-χλιδή στη Μύκονο για τον Αγγελο της Victoria’s Secret

Ανα Μπεατρίς Μπάρος - Καρίμ Ελ Σιάτι: Γάμος-χλιδή στη Μύκονο για τον Αγγελο της Victoria’s Secret

Ενας μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος μιας πανίσχυρης οικογένειας, ο Αιγύπτιος Καρίμ Ελ Σιάτι, το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτεί την εκρηκτική Βραζιλιάνα Ανα Μπεατρίς Μπάρος. Η ένωση του billionaire και του σέξι Aγγέλου της Victoria’s Secret προβλέπεται ότι θα αφήσει εποχή για τη χλιδή, την πολυτέλεια αλλά και τους VIP προσκεκλημένους

Ανα Μπεατρίς Μπάρος - Καρίμ Ελ Σιάτι: Γάμος-χλιδή στη Μύκονο για τον Αγγελο της Victoria’s Secret
Ενα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ ετοιμάζεται να παντρευτεί το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο. Η τελετή μάλιστα, λόγω προϋπολογισμού, καταλόγου προσκεκλημένων, πολυτέλειας και φαντασμαγορίας, αναμένεται να αφήσει εποχή. Ο billionaire Αιγύπτιος επιχειρηματίας Καρίμ Ελ Σιάτι θα επισφραγίσει τον πολυετή δεσμό του με τη Βραζιλιάνα καλλονή Ανα Mπεατρίς Μπάρος, από τους πλέον σέξι και περιζήτητους Αγγέλους της διάσημης εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret. Ο Καρίμ Ελ Σιάτι είναι μέλος μιας οικογένειας που δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα του τουρισμού, με πάμπολλα ξενοδοχεία ανά την υφήλιο, κρουαζιερόπλοια κ.λπ. «Για τον γάμο του Καρίμ επέλεξαν τη Μύκονο επειδή τη λατρεύουν ούτως ή άλλως, καθώς έρχονται κάθε χρόνο για διακοπές στο νησί», λέει άτομο από το περιβάλλον των Ελ Σιάτι. Ο ίδιος άνθρωπος συμπληρώνει: «Μιλάμε για άτομα που με την ίδια ευκολία παραθερίζουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Κυανή Ακτή, στη Σάντα Μαργκαρίτα ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, η Μύκονος δεν χάνει ποτέ τη θέση της στο ετήσιο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα. Τους αρέσουν η ζωή του νησιού, ο κοσμοπολίτικος αέρας κι αυτή η εναλλαγή μεταξύ απλότητας και γκλάμουρ. Αλλωστε η οικογένεια του Καρίμ διαθέτει σπίτι στη Μύκονο».


Το ότι ο Καρίμ Ελ Σιάτι αγαπά την Ελλάδα μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού στο DNA του υπάρχουν ελληνικά γονίδια: η μητέρα του, Θεοδώρα Θεοδώρου, είναι γνήσια Ελληνίδα, γεννημένη όμως και μεγαλωμένη στην Αίγυπτο



Στην τοπική κοινωνία οι φήμες οργιάζουν γύρω από τον συγκεκριμένο γάμο, το σίγουρο όμως είναι ότι θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου, γι’ αυτό και ακόμη δεν έχουν αποσταλεί προσκλήσεις, παρά μόνο το τυπικό «save the day», κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους πολυάσχολους του κύκλου των Ελ Σιάτι, δηλαδή μεγαλοεπιχειρηματίες που βρίσκονται συνεχώς σε ταξίδια. Τις ημέρες του γάμου αναμένεται ότι το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Μυκόνου θα κατακλυστούν από ιδιωτικά γιοτ και θηριώδη σκάφη, τα οποία θα φτάσουν στην Ελλάδα προερχόμενα από διάφορα μέρη του κόσμου. Ετσι, θα συναθροιστούν στη Μύκονο Αραβες κοσμικοί, Βραζιλιάνοι, Ευρωπαίοι κ.ά., γεγονός αναμενόμενο, αφού ο πατέρας του γαμπρού, Χαμίντ Ελ Σιάτι, συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου. 
Κλείσιμο
Πρόκειται για έναν κροίσο ο οποίος επηρεάζει τις τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό, εξ ου και ο χαρακτηρισμός «βασιλιάς των διακοπών» που του αποδίδουν.


Η πανέμορφη Βραζιλιάνα Ανα Μπεατρίς Μπάρος έγινε γνωστή ως Αγγελος της διάσημης εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret


Είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος του τουριστικού ομίλου Travco Group, κατέχει 157 ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον πλανήτη και ελέγχει τη διακίνηση περισσότερων από 1,5 εκατομμύριο τουριστών ετησίως. Με θέση στη λίστα Forbes, o Aιγύπτιος δισεκατομμυριούχος έχει ξεπεράσει σε πλούτο -και μάλιστα με μεγάλη διαφορά- ακόμη και τον διάσημο συμπατριώτη του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. 

Η οικογένεια Ελ Σιάτι είναι πασίγνωστη για την πολυσχιδή και εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματική δράση της και, βέβαια, τις υψηλές της γνωριμίες. Ονόματα όπως αυτά των οικογενειών Λάτση, Βαρδινογιάννη, Οικονόμου, Αλ Φαγέντ, Ζέιν κ.ά. συγκαταλέγονται στη στενή παρέα των φίλων και σαφώς στη λίστα των καλεσμένων για τον γάμο του Καρίμ. 
Αρχικά υπήρξε η σκέψη η γαμήλια δεξίωση να πραγματοποιηθεί στο κοσμοπολίτικο «Νammos», όμως επειδή εκεί πέρσι έγινε ο γάμος ενός άλλου μέλους της οικογένειας Ελ Σιάτι, αποφάσισαν τελικά να επιλεγεί άλλος χώρος, λιγότερο προβεβλημένος, τον οποίο το ζευγάρι ακόμη αναζητά με τη βοήθεια διεθνούς φήμης concierge. 

Ο πατέρας Χαμίντ Ελ Σιάτι συνοδέει την πανέμορφη αδελφή του Καρίμ, Tάνια, στον γάμο της



Σαν αραβικό παραμύθι
O γάμος προβλέπεται να είναι ένα τριήμερο γλέντι με έντονο το οριεντάλ στοιχείο, με διακόσμηση από γνήσια περσικά χαλιά και ατμόσφαιρα που θα θυμίζει το παραμύθι «Χίλιες και Μία Νύχτες». Εχουν ήδη επιστρατευτεί διακοσμητές από Αίγυπτο και Λίβανο, όπως άλλωστε είχε γίνει και με τον γάμο της αδελφής του γαμπρού, Tάνια Ελ Σιάτι, πριν από κάποιους μήνες στην Αίγυπτο. Εκεί το σκηνικό ήταν σχεδόν μυθικό, με περιποίηση που περιελάμβανε πεντάστερη φιλοξενία σε σουίτες και φαγητό από τους καλύτερους σεφ του κόσμου. Πολύ λίγα από τα πιο εκλεκτά εδέσματα έλειπαν από το μενού: από πάπια Πεκίνου και αυθεντικό γαλλικό φουά γκρα μέχρι αυγοτάραχο Τεχεράνης, μαύρη τρούφα Ιταλίας, πανάκριβα και σπάνια γαλλικά τυριά, καθώς και κρασιά συγκεκριμένης εσοδείας. Η γαμήλια τούρτα ετοιμάστηκε από τους καλλιτέχνες ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου «Ritz» στο Παρίσι και είχε σχήμα υδρόγειου σφαίρας. Παρόμοια «γεύση» προβλέπεται ότι θα επικρατήσει και αυτή τη φορά, εφόσον ήδη έχουν προβλεφθεί οι λιμουζίνες, το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό και οι σουίτες σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Μυκόνου. Ανθρωποι του περιβάλλοντος της οικογένειας σχολιάζουν ότι «οι Ελ Σιάτι είναι φιλόξενοι και γενναιόδωροι. Θέλουν ο γάμος του μονάκριβου γιου και επιχειρηματικού διαδόχου τους να μείνει αξέχαστος σε όσους θα τους τιμήσουν».
Εξέχοντα ρόλο στους γαμήλιους εορτασμούς του Καρίμ Ελ Σιάτι με το άλλοτε μοντέλο Ανα Μπεατρίς Μπάρος θα έχει και η Ευγενία Νιάρχου, φίλη του ζευγαριού. Η Ευγενία πρόκειται να σχεδιάσει τις βέρες και το γαμήλιο δαχτυλίδι, το οποίο λόγω προσωπικών σχέσεων αναμένεται να είναι από τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες του οίκου κοσμημάτων της Venyx. Στον γάμο σκοπεύει να παραβρεθεί και ο αδελφός της Ευγενίας, Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος θα συνοδεύει την αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ. Την πρόσκληση για τον περίλαμπρο γάμο αναμένεται να λάβουν και διάσημοι σχεδιαστές μόδας, όπως ο Βαλεντίνο, η Ντονατέλα Βερσάτσε και ο Καρλ Λάγκερφελντ, άπαντες φίλοι της νύφης, οι οποίοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα ράψει το νυφικό της.

Η Ευγενία Νιάρχου ήταν κουμπάρα στον μυθικό γάμο της αδελφής του Καρίμ, Tάνια Ελ Σιάτι



Η ελληνική φλέβα 

Το γεγονός ότι ο Καρίμ Ελ Σιάτι αγαπά την Ελλάδα μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού στο DNA του υπάρχουν ελληνικά γονίδια: η μητέρα του, Θεοδώρα Θεοδώρου, είναι γνήσια Ελληνίδα, γεννημένη όμως και μεγαλωμένη στην Αίγυπτο. Γαλουχημένη σε εξαμελή οικογένεια, έμαθε από μικρό κορίτσι να αγαπά τα ελληνικά ήθη και έθιμα κυρίως χάρη στον πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν στη διώρυγα του Σουέζ. Η Θεοδώρα Θεοδώρου σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και όταν γνωρίστηκε με τον Χαμίντ Ελ Σιάτι επιμελήθηκε τις διακοσμήσεις των ξενοδοχείων του, δραστηριότητα που ασκεί μέχρι σήμερα. Η Θεοδώρα μετέδωσε στον γιο της την αγάπη για την Ελλάδα, γι’ αυτό και εκείνος επιλέγει το Κάιρο και το Λονδίνο ως μόνιμο τόπο διαμονής για τους χειμερινούς μήνες, ενώ τη Μύκονο για τα καλοκαίρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης