Η μεγάλη ληστεία της πρώην βίλας Κωστόπουλου

Η μεγάλη ληστεία της πρώην βίλας Κωστόπουλου

Μια απρόσμενη «επίσκεψη» δέχτηκαν οι διάσημοι Βρετανοί κομμωτές Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον και Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ, οι οποίοι πριν από δύο χρόνια αγόρασαν τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου. Στον μυκονιάτικο παράδεισό τους εισέβαλαν κλέφτες την ώρα που εκείνοι είχαν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα

Η μεγάλη ληστεία της πρώην βίλας Κωστόπουλου
Δεν πρόλαβαν να έρθουν στη Μύκονο για να ξεκουραστούν από έναν χειμώνα γεμάτο υποχρεώσεις και οι διακοπές τούς βγήκαν ξινές. Θύματα της μόδας που θέλει τις περισσότερες βίλες της Μυκόνου να έχουν καταπατηθεί από αδίστακτους εισβολείς, οι Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον και Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ δεν πίστεψαν ότι βρέθηκαν και οι ίδιοι στη δίνη του κυκλώνα. Λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο κι ενώ βρίσκονταν μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι το οποίο παλαιότερα ανήκε στον Πέτρο Κωστόπουλο, εισέβαλαν σε αυτό κλέφτες αρπάζοντας από πανάκριβα τιμαλφή έως και χρήματα. Ανθρωποι που σχετίζονται με το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι ο Τσαρλς και ο Αλαν βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ.



Η εμπειρία τους ήταν τόσο οδυνηρή ώστε οι δύο κομμωτές σε κατάσταση σοκ σκέφτονται μέχρι και την επιστροφή τους στη Μεγάλη Βρετανία


«Ενιωσαν φόβο και αμηχανία όταν αντιλήφθηκαν ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι τους -και μάλιστα ενώ εκείνοι κοιμόντουσαν. Οταν έψαξαν για να δουν τι τους λείπει, με πίκρα αντιλήφθηκαν ότι μερικές εκατοντάδες ευρώ είχαν κάνει φτερά, όπως και αγαπημένα τους κοσμήματα από γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους», λένε Μυκονιάτες που τους γνωρίζουν. Μόλις κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρώτο σοκ, οι κομμωτές, που δηλώνουν λάτρεις των Κυκλάδων, πήγαν στην Αστυνομία του νησιού για να καταγγείλουν το περιστατικό. Ωστόσο, δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθεί αυτό που τους συνέβη, εξ ου και απέφυγαν να συζητήσουν περαιτέρω το πάθημά τους. Τι λένε οι λιγοστοί γνωρίζοντες; Oτι η εμπειρία τους ήταν τόσο οδυνηρή ώστε σκέφτονται να επιστρέψουν νωρίτερα στη Μεγάλη Βρετανία. Η Μύκονος, στην οποία οι κλέφτες φέτος κάνουν πάρτυ, τους έπεσε ολίγον βαριά.
Κλείσιμο


Hair stylists της Σάρον Στόουν και της Αντζελίνα Τζολί

Οι Βρετανοί κομμωτές Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον και Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ διατηρούν μερικά από τα διασημότερα κομμωτήρια της Γηραιάς Αλβιώνας: το «House of Charles Worthington» στο Κόβεντ Γκάρντεν, το «Pency Street» στον ομώνυμο δρόμο και το «Broadgate Club» σε κεντρικό σημείο της βρετανικής πρωτεύουσας. Το 1993 ο Τσαρλς κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου hair stylist της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς την εποχή εκείνη περιποιούνταν με περίσσιο ταλέντο πάνω από 2.000 κεφάλια την εβδομάδα. Σήμερα απασχολεί προσωπικό 100 ατόμων στα τρία κομμωτήριά του και στο πελατολόγιό του περιλαμβάνονται ουκ ολίγες διασημότητες, από τη Σάρον Στόουν έως την Αντζελίνα Τζολί κ.ά.



Η βίλα στα Χουλάκια, την οποία αγόρασαν από τον Πέτρο Κωστόπουλο αντί 5,5 εκατ. ευρώ

Το κομμωτήριό του χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα του «Sex and the City» κάνοντάς το γνωστό στα εκατομμύρια φαν της σειράς, ενώ οπαδός της κομμωτικής περιποίησης που προσφέρει δηλώνει ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ. Oταν στην επιχείρηση μπήκε και ο σύντροφός του, Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ, ο οποίος δημιούργησε μια σειρά από προϊόντα με την επωνυμία «Charles Worthington», τα κέρδη της εταιρείας πολλαπλασιάστηκαν. Οι δύο κομμωτές συμπεριλήφθηκαν στους πλουσιότερους Βρετανούς που ασχολούνται με την ομορφιά και, καθότι λάτρεις της Μυκόνου, το 2013 αποφάσισαν να αγοράσουν τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου αντί 5,5 εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης