Παύλος, Mαρί Σαντάλ & family: Βασιλικές πλάτες στις Μπαχάμες

Παύλος, Mαρί Σαντάλ & family: Βασιλικές πλάτες στις Μπαχάμες

Σε τόπους τροπικούς βίωσε τις κατανυκτικές ημέρες του Πάσχα η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Μόλις το ημερολόγιο έφτασε στο Πάσχα των καθολικών η πριγκιπική οικογένεια άφησε το μουντό Λονδίνο και βρέθηκε σύσσωμη στις εξωτικές Μπαχάμες να τσουγκρίζει αυγά κάτω από τον καυτό ήλιο

Παύλος, Mαρί Σαντάλ & family: Βασιλικές πλάτες στις Μπαχάμες
Η ζωή των jet setters τελικά δεν είναι καθόλου βαρετή. Τα αεροπορικά μίλια δεν έχουν τέλος, οι τόποι διαμονής αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και η ζωή πασπαλίζεται συνεχώς με γενναίες δόσεις πολυτέλειας και γιορτινή χρυσόσκονη. Ειδικά αν ο πατέρας σου ονομάζεται Ρόμπερτ Mίλερ, είναι δισεκατομμυριούχος και έχει στην κατοχή του τα περισσότερα «Duty Free» του κόσμου.

Κλείσιμο


Τραπέζι με πασχαλινό  ντεκόρ για την οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, μακριά από το βροχερό Λονδίνο

Η εξαιρετικά φινετσάτη Μαρί Σαντάλ αποτελεί εξάλλου και την κινητήριο δύναμη σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις στην πριγκιπική κατοικία του Παύλου στο Chelsea, αφού εκείνη είναι που ανακοινώνει τον προορισμό σε κάθε γιορτή, Σαββατοκύριακο και αργία, που θα αποφασίσει η οικογένεια να περάσει μακριά από το μουντό Λονδίνο. 



Ο Κωνσταντίνος τζούνιορ ψαρεύοντας

Ο φετινός χειμώνας ήταν βαρύς στη Γηραιά Αλβιώνα και καθώς η οικογένεια είχε βαρεθεί τις βροχές και το κρύο, αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το εξωτικού τύπου σπίτι της στις Μπαχάμες. Πρόκειται για μια πανέμορφη ξύλινη μονοκατοικία πάνω στη θάλασσα, την οποία οι Μίλερ αγόρασαν αμέσως μετά τον γάμο της κόρης τους με τον πρίγκιπα Παύλο. Στην ίδια περιοχή διαθέτουν σπίτια και οι άλλες δύο αδελφές Μίλερ, γι’ αυτό και δεν είναι σπάνιες οι φορές που τα τρία κορίτσια απολαμβάνουν μαζί με τις οικογένειές τους από κοινού τις διακοπές τους στην εξωτική αυτή γωνιά του πλανήτη.



Παιχνίδια στη βεράντα για τη Μαρί Σαντάλ και τη φίλη της Ιζαμπέλα 

«Είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος με πλούσια βλάστηση, όπου το πράσινο του κήπου σχεδόν αγγίζει τη λευκή και ψιλή σαν πούδρα άμμο. Το μάτι ηρεμεί, η ψυχή ξεκουράζεται και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο η Μαρί Σαντάλ επιλέγει να περνά εκεί αρκετές ημέρες του χρόνου μακριά από τις συνεχώς αυξανόμενες δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα νέα επιχειρηματικά πλάνα του οίκου της. Εξάλλου, όλοι θέλουμε ένα ελαφρύ μαυρισματάκι στην αρχή της άνοιξης...», αποκαλύπτει άνθρωπος που έχει βρεθεί στην εξοχική κατοικία της πάμπλουτης κληρονόμου. 



Βουτιές και διακόσμηση για περιοδικό 
Τις φετινές διακοπές του Πάσχα των Καθολικών η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ τις πέρασε κολυμπώντας στα γαλαζοπράσινα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Κι ενώ τα μικρότερα μέλη της επιδόθηκαν σε βουτιές, η γόνος Μίλερ -δηλωμένη φαν του ήλιου- παραδόθηκε στις ακτίνες του αποκτώντας ένα Hawaiian Tropic χρώμα, με τη συνδρομή ευωδιαστών αντηλιακών και ανάλαφρων αναγνωσμάτων, που συντροφεύουν ιδανικά τις ώρες στην ξαπλώστρα ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Ωστόσο, επειδή η Μαρί Σαντάλ είναι και άριστη οικοδέσποινα, χωρίς να λησμονεί στιγμή την υψηλή αισθητική που διαπνέει κάθε έκφανση της ζωής της, στόλισε και φέτος διάφορες γωνιές του σπιτιού με αυγουλάκια και χαριτωμένες διακοσμητικές φωλίτσες με μικρές κοτούλες. Δεν ήταν όμως αυτή η μόνη πινελιά καλαισθησίας που απέσπασε τα θετικά σχόλια των συγγενών. Ακόμα πιο εντυπωσιακά ήταν τα γιορτινά γεύματα που παρατέθηκαν εντός του σπιτιού ή στις εντυπωσιακές εξωτερικές βεράντες και χαρακτηρίζονταν από art de la table που έδινε μαθήματα απλότητας και φινέτσας. Φοίνικες, κεριά και εξωτικά φρούτα συνέθεταν ένα μοναδικό σκηνικό τη στιγμή που η οικογένεια, τηρώντας τα πασχαλινά έθιμα, τσούγκριζε τα αυγά ενώ τα μικρότερα μέλη της έκαναν επιδίδονταν στις καθιερωμένες αυγομαχίες. Ναι, οι φετινές πασχαλινές διακοπές της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα υποτροπικό, με το ελαφρύ αεράκι του ωκεανού και το κέφι της παρέας να τις κάνει παραμυθένιες! 





Ο Παύλος χαλαρώνει με τα παιδιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης