Κατρίνα Τσάνταλη: Το party girl κερνά τον Πούτιν δικό της κρασί

Κατρίνα Τσάνταλη: Το party girl κερνά τον Πούτιν δικό της κρασί

Το μικροκαμωμένο, φίνο και κεφάτο κορίτσι που προμηθεύει μέχρι και τον Ρώσο πρόεδρο με τα κρασιά της οικογένειάς του φοράει Balmain, Gucci, τεράστια πολύχρωμα γυαλιά και αποτελεί την ψυχή των απανταχού κοσμικών πάρτι...

Κατρίνα Τσάνταλη: Το party girl κερνά τον Πούτιν δικό της κρασί
Πάρτι που θέλει να έχει επιτυχία και δεν έχει καλεσμένη την Κατρίνα Τσάνταλη δεν νοείται. Η νεαρή Θεσσαλονικιά είναι η κεφάτη new comer της εγχώριας κοσμικής ζωής, το γελαστό κορίτσι που έχει τρελάνει τον Τύπο και τα social media. Κι όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας της και τον ανέμελο τρόπο ζωής της, η Κατρίνα είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Μαζί με τη μητέρα της Χάιδω και τη μικρότερη αδελφή της Μαρία εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση οινοποιίας, καταφέρνοντας να έχει ως πελάτες ακόμη και εξαιρετικά σκληρούς διαπραγματευτές της διεθνούς πολιτικής σκηνής, όπως τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για χάρη του οποίου εμφιαλώνεται ειδικό κρασί Τσάνταλη που αποστέλλεται στο Κρεμλίνο.

Κλείσιμο


«Τη στιγμή που διάσημες ετικέτες όπως το πανάκριβο Pétrus, το κρασί της απανταχού αριστοκρατίας που θεωρείται ότι έχει ξεπεράσει τα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα της εποχής - καθώς η τιμή του κάθε μπουκαλιού ξεκινά από τα 3.000 ευρώ- η οικογένεια Τσάνταλη εισβάλλει στα υψηλά σαλόνια της Ευρώπης κερνώντας τα ελληνικό κρασί. Τα ντιζαϊνάτα μπουκάλια της θεσσαλονικιώτικης οινοποιητικής μονάδας δεσπόζουν στις μεγάλες κάβες του Λονδίνου αλλά και πολλών ακόμη ευρωπαϊκών πόλεων», λένε οι γνωρίζοντες.

Η μόδα και η αγάπη για τα ζώα
Η ζωή της νεαρής businesswoman μόνο μονότονη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Mε κολλητές φίλες την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Ρεγγίνα Κουρή, ιδιοκτήτρια του μουσικού καναλιού MAD, απολαμβάνει την καθημερινότητά της με ένταση και αναμφίβολα με πολύ γούστο. Απόφοιτη του Κολεγίου Ανατόλια, έχει επιλέξει να ζει πλέον στην Αθήνα, και συγκεκριμένα σε μια πολυτελή οικία της Φιλοθέης που αναδεικνύει το φίνο γούστο της.



Η ίδια λατρεύει τη μόδα, γι’ αυτό και στις ντουλάπες της επικρατεί το αδιαχώρητο από δημιουργίες των αγαπημένων της οίκων Βalmain και Gucci. Η αδυναμία της στα ρούχα όμως έχει και ελληνική χροιά, αφού τρυπώνει συχνά πυκνά στο ατελιέ του εκκεντρικού σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου επιλέγοντας εξεζητημένα κομμάτια, τα οποία επιδεικνύει κατά καιρούς, εκτός από τις κοσμικές της εξόδους, και στα social media. Μικρές καθημερινές στιγμές της όμορφης Κατρίνας, έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε σε Facebook και Instagram, όπως εκείνες όπου δοκιμάζει μαγιό συγκεντρώνοντας τα θετικά σχόλια των κοσμικών φίλων της ή αυτή όπου επιδίδεται σε κούρες ομορφιάς με την υποσημείωση: «Η πολυτέλεια έχει πολλές εκφάνσεις, όπως το να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου».

Η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία συμπληρώνει ενίοτε το dress code της με ένα ζευγάρι τεράστια χρωματιστά γυαλιά μυωπίας και μοδάτα αξεσουάρ, εκτός από τα ακριβά ρούχα αγαπά πολύ τα ζώα και παλεύει για την προστασία τους, όπως κάνουν άλλωστε πολλά κορίτσια του κοινωνικού της κύκλου. Εχει μάλιστα ένα ροτβάιλερ, το οποίο είναι και η μεγάλη της αδυναμία. Ο «τετράποδος γιος» της, όπως τον αποκαλεί, είναι το ίδιο κομψός με εκείνη.



Μανία με τη μουσική
Η νεαρή επιχειρηματίας δεν ζει χωρίς μουσική. Οι ποπ επιτυχίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και δονούν τη βίλα της Φιλοθέης από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι τη στιγμή που θα κοιμηθεί. Γι’ αυτόν τον λόγο και το αυτοκίνητό της, ένα ΜINI Cooper Countryman, είναι πλήρως εξοπλισμένο με μια ολόκληρη συλλογή CD. Tην ίδια αδυναμία επιδεικνύει στα νυχτερινά κέντρα και τους πρωταγωνιστές της εγχώριας μουσικής σκηνής - και όχι μόνο.

Για την προσωπική ζωή της έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμη περισσότερα. Οταν συστήθηκε στην κοσμική ζωή του τόπου ήταν, απ’ ό,τι λέγεται, το κορίτσι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ στη συνέχεια έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο με τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου, με τον οποίο μάλιστα κάποιοι την ήθελαν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο διαψεύστηκαν, καθώς η ρουτίνα σκότωσε τον έρωτά τους πριν από τον χορό του Ησαΐα κι έτσι μια σχέση ετών έληξε σχετικά άδοξα. Εν συνεχεία, δεν την άφησε ασυγκίνητη η γοητεία του νεαρού και ανερχόμενου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού.



Παρά το γεγονός ότι η ίδια αποφεύγει τη δημοσιότητα όπως ο διάβολος το λιβάνι, κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες εβδομαδιαίων περιοδικών έπεισαν ακόμη και τους πιο δύσπιστους ότι εκείνη και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελούσαν το νέο ζευγάρι της πόλης. Το ειδύλλιό τους, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ παρότι ο κύκλος τους υποστηρίζει ακόμη και σήμερα ότι δύσκολα θα ξεπεράσει ο ένας τον άλλον.

Η Κατρίνα, πάντως, δεν δείχνει να αγωνιά για το αύριο. Πετά συχνά για δουλειές στο Λονδίνο, απολαμβάνει ιταλική κουζίνα στο κολονακιώτικο «Μalconi’s», σχεδιάζει μεγαλεπήβολα επαγγελματικά projects για το μέλλον και χαίρεται τη ζωή της δίνοντας το «παρών» στα πιο κεφάτα πάρτι της πόλης, μόνη ή παρέα με την αδελφή της, την οποία χαρακτηρίζει «καλή νεράιδα της ζωής της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης