Η «πιο καυτή αθλήτρια του κόσμου» έφτασε τα 4,2 εκατομμύρια followers

Η «πιο καυτή αθλήτρια του κόσμου» έφτασε τα 4,2 εκατομμύρια followers

Η Γερμανίδα σταρ του στίβου Alica Schmidt, η οποία χαρακτηρίστηκε ως η «πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου» κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2021, αγνοεί τον τίτλο αυτόν και επικεντρώνεται στο αγαπημένο της άθλημα

Alica-Schmidt-mak
Η αθλήτρια περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για λογαριασμό της Boss τον περασμένο Σεπτέμβριο, φορώντας τη συλλογή Russell Athletic του οίκου μόδας. Εκεί μοιράστηκε τα φώτα της δημοσιότητας με τα supermodels Gigi Hadid, Joan Smalls και Irina Shayk. Παρόλο που η Schmidt, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για 4,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, έχει γίνει influencer για το κοινό της, υπάρχουν πράγματα που επιλέγει να μην μοιράζεται στα social media. Επιλέγει να αφήνει έξω από τα social media την προσωπική της ζωή, αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνει τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται μόνο τις πτυχές της αθλητικής της κυρίως ζωής.
VLOG 20  // training for the world championship #roadtobudapest

ALICA-SCHMIDT__4_
Κλείσιμο

Η Alica Schmidt, γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου 1998, αποτελούσε μέλος της γερμανικής εθνικής ομάδας που ήρθε δεύτερη στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4×400 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U20 του 2017 και τρίτη στο ίδιο αγώνισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U23 του 2019. Στο παρελθόν ήταν προπονήτρια φυσικής κατάστασης του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Schmidt ήταν μέλος της γερμανικής ομάδας σκυταλοδρομίας στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, αν και δεν αγωνίστηκε.
ALICA-SCHMIDT__1_

Η Schmidt αποτελεί μια εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια, η οποία δηλώνει ότι δεν δίνει σημασία στον επίκτητο τίτλο της, αλλά επικεντρώνεται στο να θέτει υψηλότερους στόχους και να σημειώνει όλο και καλύτερες επιδόσεις. Η 23χρονη που έχει περπατήσει σε επιδείξεις μόδας και κόκκινα χαλιά- δηλώνει ότι «Η ομορφιά βασίζεται στην υποκειμενική άποψη κάποιου άλλου που κρίνει την εμφάνιση ενός ατόμου. Θέλω να πιστεύω ότι η ομορφιά έρχεται από μέσα!».
ALICA-SCHMIDT__3_

Η Σμιντ έφτασε στα ημιτελικά των 400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου τον Αύγουστο του 2022. Αυτό αποτέλεσε έναν θρίαμβο για εκείνη, μετά το διάλλειμά της από τον στίβο το καλοκαίρι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου έμεινε εκτός Ολυμπιακής ομάδας παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε για τους Αγώνες. Η ίδια προπονείται τώρα για τους Αγώνες του Παρισιού το 2024, ενώ παράλληλα βρίσκει χρόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές της.
ALICA-SCHMIDT__2_

Στόχος της, όπως η ίδια αναφέρει είναι ένας: Η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης