Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η επανέναρξη της Bundesliga θα γίνει με τους παίκτες να φορούν μάσκες!

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η επανέναρξη της Bundesliga θα γίνει με τους παίκτες να φορούν μάσκες!

Σύμφωνα με το Spiegel η υγειονομική επιτροπή του Υπουργείου Εργασίας της Γερμανίας, προκειμένου να συναινέσει στην επανέναρξη της Bundesliga, έχει προτείνει οι ποδοσφαιριστές να φορούν μάσκα καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων υπό το φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού

000_1PX09X
Νέα διάσταση στην επικείμενη επανέναρξη της Bundesliga (9 Μαΐου μια πιθανή ημερομηνία) έδωσε η ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel, φέρνοντας στη δημοσιότητα την απόρρητη έκθεση της υγειονομικής επιτροπής του Υπουργείου Εργασίας.

Η συγκεκριμένη επιτροπή ετοιμάσε μια εισήγηση τριών σελίδων έχοντας δύο βασικούς άξονες.

Ο πρώτος αναφέρει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε μια ποδοσφαιρική ομάδα θα παραμείνουν σε καραντίνα έως το τέλος της σεζόν, που σημαίνει ότι θα διαμένουν όλοι (παίκτες, προπονητές, συνοδοί, φροντιστές, κ.α.) σε έναν χώρο (ξενοδοχείο, αθλητικό κέντρο).

Spiegel


Ο δεύτερος όμως θέλει τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται φορώντας μάσκες τις οποίες θα αλλάζουν κάθε 15 λεπτά, ενώ σε περίπτωση που η μάσκα ενός ποδοσφαιριστή βγει τότε αυτομάτως ο αγώνας θα διακόπτεται. Επίσης τονίζεται ότι απαγορεύεται η οποιαδήποτε φυσική επαφή (πανηγυρισμοί σε γκολ, διαμαρτυρίες, κλπ) με τον διαιτητή να προειδοποιεί αρχικά και να τις τιμωρεί στη συνέχεια!

Κλείσιμο
Η διαρροή του συγκεκριμένου εγγράφου προκάλεσε αίσθηση με το Υπουργείο Εργασίας να επιβεβαιώνει την ύπαρξη του, τονίζοντας όμως ότι πρόκειται για μια απλή εισήγηση και όχι για οριστική απόφαση.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Κύπελλο Γερμανίας: Αναβολή στον τελικό λόγω της πανδημίας

Tuttosport: Στο στόχαστρο της Τορίνο ο Τσιμίκας

Η μητέρα του Νεϊμάρ χώρισε τον 23χρονο φίλο της επειδή... έβγαινε και με άντρες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης