Κορωνοϊός - UEFA: Επισπεύδει τις πληρωμές για τα προκριματικά του Euro 2020
Νωρίτερα από το προγραμματισμένο και με γνώμονα τις οικονομικές δυσκολίες που έχει ήδη προκαλέσει η πανδημία, θα λάβουν οι Ομοσπονδίες των χωρών που συμμετείχαν στα προκριματικά του Euro 2020τα χρήματα που τους αντιστοιχούν
Η UEFA αποφάσισε στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με τα 55 μέλη της, πως θα υπάρξει οικονομική βοήθεια πιο σύντομα από το αναμενόμενο, έχοντας αντιληφθεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκαλέσει η έξαρση του κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει εισροή χρημάτων σε 676 συλλόγους που είχαν επιτρέψει σε ποδοσφαιριστές τους ν' αγωνιστούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που πήρε αναβολή για το 2021.
Τα 50 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στις ομάδες οι παίκτες των οποίων δεν συμμετείχαν στα Playoffs της προκριματικής φάσης του τουρνουά, τα 12,7 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στους συμμετέχοντες των 16 εθνικών ομάδων που θα έπαιζαν στα Playoffs και τα 2,7 εκατ.ευρώ θα μοιραστούν μετά τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων που πλέον έχουν αναβληθεί, το προσεχές φθινόπωρο.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.