Μίλερ σε Νόιερ: «Να μείνεις ο αρχηγός μου μέχρι να αποσυρθώ»

Μίλερ σε Νόιερ: «Να μείνεις ο αρχηγός μου μέχρι να αποσυρθώ»

Ο Τόμας Μίλερ θα μπορούσε να γίνει αρχηγός της Μπάγερν αν δεν ανανεώσει ο Μάνουελ Νόιερ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να πορευθεί με τον «Μάνου» αρχηγό ως το τέλος της καριέρας του

ΜΙΛΕΡ
Την ώρα που ο Μάνουελ Νόιερ συνεχίζει να παραμένει μετέωρος στην Μπάγερν Μονάχου, με την συμφωνία για νέο συμβόλαιο να εκκρεμεί, ο Τόμας Μίλερ θέλησε να πετάξει… τυράκι στον μακροχρόνιο συνοδοιπόρο του στους Βαυαρούς.

Ο Γερμανός επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2023, έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην «Bild» και σε ένα σημείο ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή ο αρχηγός της Ρέκορντμαϊστερ. Ωστόσο, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική και ίσως ένα είδους… δέλεαρ προς τον Νόιερ για να παραμείνει τελικά στον σύλλογο:

«Το να γίνω αρχηγός δεν είναι κάτι που εύχομαι ιδιαίτερα. Πάντα προσπαθούσα να παίρνω ευθύνες στην ομάδα, αλλά θα ήμουν πολύ χαρούμενος να μείνει ο Μάνου αρχηγός μου μέχρι να αποσυρθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και εν συνεχεία μοιράστηκε την άποψη του για το ζήτημα της ανανέωσης του 34χρονου κίπερ:

«Και οι δύο πλευρές έχουν έναν και παραπάνω χρόνο για να πλησιάσουν και να συμφωνήσουν. Θα ήταν ευχή μου πραγματικά να πετύχει η ανανέωση εν τέλει».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Τα μέτρα ασφαλείας που προτείνουν οι γιατροί

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Στα Νησιά Φερόε θα απαγορεύσουν στους παίκτες να φτύνουν

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η UEFA αρνείται ότι έλαβε ενημέρωση από τον ΠΟΥ για το ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης