Ο Μαραντόνα ευχήθηκε στον Ριβάλντο με φανέλα του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκακης»

Ο Μαραντόνα ευχήθηκε στον Ριβάλντο με φανέλα του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκακης»

Τα 48α του γενέθλια γιόρτασε χθες ένας εκ των κορυφαίων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, Ριβάλντο και όπως ήταν λογικό μεγάλοι σταρ του ποδοσφαίρου, έστειλαν τις ευχές τους στον θρύλο του ποδοσφαίρου

ριβαλντο
Ενας από αυτούς, ήταν και ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος ανέρτησε στα social media μία φωτογραφία των δυο τους, όταν φορούσαν και οι δύο τα «ερυθρόλευκα»!

Το 2005, ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Ριβάλντο εκείνη τη σεζόν, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για τη συγκεκριμένη διάκριση.

Στη φιέστα των «ερυθρόλευκων», είχε παρευρεθεί και ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ξεσήκωσε με την παρουσία του το κατάμεστο Καραϊσκάκης.

Παράλληλα ο Ντιεγκίτο συνάντησε και τον Ριβάλντο. Οι δυο τους είχαν θερμό εναγκαλισμό στη φυσούνα, καθώς τους διακατέχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλο.

Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις των δύο θρύλων του ποδοσφαίρου παραμένουν άριστες. Ετσι ο Μαραντόνα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον πολύ καλό του φίλο Ριβάλντο για τα γενέθλια του, μέσω των social media με μία φωτογραφία από τα παλιά, στα «ερυθρόλευκα» στο Καραϊσκάκης.

«Χαρά μου που σε γνώρισα προσωπικά και τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου. Καταπληκτικό να σε βλέπω να προπονείσαι με την οικογένεια σου. Χρόνια πολλά Ρίμπο» έγραψε ο Ντιέγκο.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαφία Ρομά: O αρχηγός της έκρυβε 11 τόνους αντισηπτικών

Αυτός είναι ο μακελάρης του Καναδά που σκότωσε 16 ανθρώπους

Κρούσμα κορωνοϊού σε ξενοδοχείο με μετανάστες στο Κρανίδι - Σπεύδουν Χαρδαλιάς, Τσιόδρας, Μηταράκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης