Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ριμπερί: «Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ριμπερί: «Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε»

Τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από την αντιμετώπιση του κόσμου λόγω του σημαδιού που είχε στο πρόσωπο μοιράστηκε ο Φρανκ Ριμπερί, σε μια συγκινητική εξομολόγηση

ΡΙΜΠΕΡΙ
Άνοιξε την καρδιά του ο Φρανκ Ριμπερί για τις δυσκολίες που πέρασε ως πιτσιρικάς λόγω του τραύματος που έχει στο πρόσωπο.

Ο 37χρονος μέσος φέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπο, αποτέλεσμα ενός τροχαίου ατυχήματος που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για περισσότερα από 100 ράμματα, όταν ήταν δύο ετών.

Μιλώντας στο «Canal+ Sport» για τα παιδικά του χρόνια, παραδέχτηκε τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε, λόγω της αντιμετώπισης του κόσμου και δήλωσε πως αυτές τον έκαναν πιο δυνατό.

«Μου έδωσε χαρακτήρα και δύναμη. Όταν είσαι παιδί και έχεις ένα σημάδι σαν αυτό, δεν περνάς καλά. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια κάνουν… Η οικογένειά μου υπέφερε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Με κοιτούσαν κάποιοι και έλεγαν “Δες τι έχει στο πρόσωπό του, δεν το κεφάλι του. Τι είναι αυτό το σημάδι; Είναι τόσο άσχημο”. Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε. Όχι επειδή ήμουν καλός άνθρωπος ή επειδή το όνομά μου είναι Φρανκ, ούτε επειδή ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω της ουλής. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν γονείς άλλων παιδιών, ήταν οδυνηρό. Ποτέ δεν πήγα σε μια γωνία να κλάψω, παρότι υπέφερα».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 34 πρόστιμα των 300 ευρώ – 323 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Κορωνοϊός – Μητσοτάκης: Έχουμε αντοχές, θα ξεπεράσουμε την κρίση

Κορωνοϊός: 11 νέα κρούσματα - 67 οι διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης