Ολυμπιακός - Χασάν: Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα

Ολυμπιακός - Χασάν: Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα

Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι θα γύριζα στην Αίγυπτο, τόνισε ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων»

oly_hasan
Ο Αχμέντ Χασάν, μίλησε για την ζωή του στην Ελλάδα και τόνισε πως ο ίδιος και η οικογένειά του απολαμβάνουν την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Αναλυτικά όσα είπε σε ιστοσελίδα της Αιγύπτου:

Για μια πιθανή επιστροφή του στην Αίγυπτο: «Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλι είναι το σπίτι μου, σε αυτή ήμουν από τα 8. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές».

Κλείσιμο
Για το αν απαντούσε θετικά σε πρόταση της Ζάμαλεκ, υποστήριξε: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δεν θα πήγαινα».

Για την ζωή στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις».

Για την πιθανή αποχώρηση του Σαλάχ από την Λίβερπουλ: «Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεκτεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;»

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ άργησε να αντιδράσει

Κορωνοϊός - Ρωσία: Άλλοι 14 νεκροί την Πέμπτη στη Μόσχα

Κορωνοϊός - Περού: 274 νεκροί και σχεδόν 12.500 κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης