La Liga: Πόλεμος «διαφθοράς» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του αντιπροέδρου της

La Liga: Πόλεμος «διαφθοράς» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του αντιπροέδρου της

Στα χαρακώματα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα σε διοικητικό επίπεδο μετά τις βαριές καταγγελίες του παραιτηθέντα αντιπροέδρου, Εμίλι Ρουσό, ο οποίος έκανε λόγο για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με το κλαμπ να περνά στην αντεπίθεση και να ανακοινώνει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Το σκηνικό «εμφυλίου» που έχει ξεσπάσει εντός των διοικητικών τειχών της Μπαρτσελόνα συντηρείται μετά τις βαριές καταγγελίες του Εμίλι Ρουσό.

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του συλλόγου, ένα από τα έξι μέλη που παραιτήθηκαν μετά το «ξήλωμα» που υποκίνησε ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, μίλησε σε ΜΜΕ της Ισπανίας και έκανε λόγο για τακτικές διαφθοράς, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μίζες στις συναλλαγές του καταλανικού κλαμπ.

Ερωτηθείς στο RAC1 για το αν υπάρχει κάποιος που κλέβει χρήματα από το εσωτερικό της Μπάρτσα, ο Ρουσό δήλωσε συγκεκριμένα πως: «Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να είναι, αλλά έτσι πιστεύω. Όταν πληρώνεις εκατομμύρια για κάτι που αξίζει 100 χιλιάδες… Δεν ξέρω ποιος ήταν, αλλά μπορείτε να πάρετε μία ιδέα. Πάντως δεν νομίζω ότι είναι κάποιος μέσα από το συμβούλιο», με την Marca να φέρνει στο στόχαστρο των υπαινιγμών του τον Ζαούμε Μασφερέρ, τον άνθρωπο που βοήθησε τον Μπαρτομέου στο σκάνδαλο υποβάθμισης των ποδοσφαιριστών μέσω social media:

«Αυτό με τα social media είναι ''βρώμικο''», παραδέχθηκε, άλλωστε, ο Ρουσό, κατά του οποίου η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα κινήσει νομικές διαδικασίες.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους λίγο αργότερα, ο καταλανικός σύλλογος διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες του Ρουσό και ανήγγειλε ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η μαζική αποπομπή έξι μελών της διοίκησης ήταν ηθελημένη στο πλαίσιο του πλάνου αναδιοργάνωσης που «τρέχει» ο Μπαρτομέου ενόψει του τελευταίου χρόνου του στην κεφαλή.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Λάρισα: Ξεκίνησαν τα μαζικά τεστ στον οικισμό των Ρομά

Κορωνοϊός - Βενεζουέλα: Το πάρτι των «Μαδουρόπαιδων» με sex, drugs και Covid-19

Κλειστά σχολεία έως τις 10 Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης