Καμπανάκι Γκαλιάνι: «Αν δεν τελειώσει η σεζόν, το ιταλικό ποδόσφαιρο θα διαλυθεί»

Καμπανάκι Γκαλιάνι: «Αν δεν τελειώσει η σεζόν, το ιταλικό ποδόσφαιρο θα διαλυθεί»

Ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ξεκαθαρίζει ότι η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί, γιατί αλλιώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για την επιβίωση πολλών συλλόγων

ΓΚΑΛΙΑΝΙ
Το αγαθό της υγείας είναι πάνω απ' όλα και το ζητούμενο είναι ο έλεγχος της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η ζωή, όμως, κάποια στιγμή (θα) πρέπει να συνεχιστεί και, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, η επανέναρξη του ποδοσφαίρου στην Ιταλία είναι απαραίτητη.

«Αν δεν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, το ιταλικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει σοβαρά με διάλυση» επισήμανε ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν, ο οποίος είναι πλέον εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα, ομάδα που αγόρασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και, προ ιού Covid-19, όδευε ολοταχώς προς άνοδο στην Serie B.

«Αν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, η ζημιά θα ήταν η μικρότερη δυνατή. Είναι τρομερό, βεβαίως, να γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα αποτρέψει την διάλυση των συλλόγων» πρόσθεσε ο Γκαλιάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι, σε περίπτωση οριστικής διακοπής, η Μόντσα θα προσφύγει στα αθλητικά δικαστήρια, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο που θα της έχει στερήσει ο... κορωνοϊός.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Κραυγή αγωνίας από Έλληνα καθηγητή στην Ινδία

Eurogroup: Το παρασκήνιο που οδήγησε στο αδιέξοδο μετά από 16 ώρες τηλεδιάσκεψης

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: 2 νέοι θάνατοι, 52 κρούσματα - 1.884 στο σύνολο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης