Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχε ο Μάσιμο Καρέρα μέσω του instagram με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ και εξέφρασε το όνειρό του να προπονήσει κάποια στιγμή την Γιουβέντους και να κατακτήσει το Champions League.
«Θα ήταν όνειρο να προπονήσω τη Γιουβέντους και μακάρι να μπορούσα να κατακτήσω και το Champions League ως προπονητής. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και στην Αθήνα», ανέφερε αρχκά.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα έχουμε λίγα κρούσματα σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες της κυβέρνησης και μένει σπίτι του. Διαβάζω ότι στην Ιταλία, αντίθετα, πολλοί δεν το κάνουν. Δεν είναι ν’ αστειεύεσαι με την υγεία. Πρέπει να μείνουμε σπίτι, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.